Hvordan man opbygger en Foam Prop Weapon

Skum prop våben er nemme at lave og sjov for hele familien. De kræver meget lidt så langt som materialer og værktøj er bekymrede og kan bruges til falske sværd kampe eller teaterproduktioner af kampscener. Her vil jeg gå over trinene i at gøre en grundlæggende skum prop våben, et sværd, men du kan oprette andre skum rekvisitter. Den eneste grænse for, hvad du kan gøre med skum er din egen kreativitet.

Opbygning skum prop våben er nem og tager ikke lang tid, men du vi har brug for et par ting først, hvoraf de fleste kan købes hos din lokale hardware levering butik. Du vil også brug for mindst en kvadratmeter på 3 cm tyk skumgummi (aka. Skum med åbne celler), der kan fået på ethvert håndværk butik og de fleste stof butikker som det bruges til at skabe puder.

For en simpel skum prop sværd vi brug for en kerne, skum polstring, og duck bånd eller gaffers tape. For kernen og skumpolstring, får vi PVC-rør og skum rørisolering fra VVS afdeling. Sørg for, at skumisolering passer røret, du vælger. Elektrisk tape er også nyttig, men ikke påkrævet. Generelt alle de elementer, der er anført, vil kun koste omkring $ 20 til $ 30 i alt.

  1. Nu lad os € ™ s bygge vores skum prop sværd. Først skæres en længde af PVC-rør med nedstryger, omkring 30 inches eller deromkring.
  2. Tjek snittet for at sikre det er fri for farlige mellemstore splinter og tage en lille 3 tommer strimmel af elektrisk eller duck bånd til at dække enden af ​​røret for at sikre, at den ikke kan skære sig gennem skummet prop, eventuelt skade nogen .
  3. Nu kan vi skære røret til længden for bladet afsnit af skum prop, omkring 25 inches, og skub det på. Du vil opdage nu, hvis du fik rør og skum, der ikke matcher, fordi skummet vil være løst på røret eller for stram til at glide.
  4. Næste skære et sværd spids ud af den åbne celle skum og tape den til spidsen af ​​sværdet, bør dette være mindst tre inches af åben cellet skum.
  5. Nu lægger lange strimler af gaffatape (eller gaff tape til en teatralsk prop) på langs på sværdet, så de knap (1/8 tomme) overlap.
  6. Til spring, lave et kors med 3 tommer strimler af elektrisk eller duck bånd, samle skrot skum ind i en lille kugle og bruge korset for at fastgøre den til bunden af ​​skum prop sværd.
  7. Endelig dækker knop og håndtag med tape (helst elektriske bånd igen) og din udført.

Nu kan du få mock sværd kampe, når du vælger.