Hvordan man opbygger en fiskestang Holder

Hvordan man opbygger en fiskestang Holder

Nogle mennesker siger, fiskeri er en hænder på affære, siger jeg ellers. Der er intet bedre end at sparke tilbage med en linje i vandet. Det er ikke så behageligt, hvis du har at holde på en pæl hele tiden. Fiskestang indehavere kan købes på næsten enhver sportsforretning, men hvorfor købe når vi kan gøre det billigere, ikke?

Først og fremmest overveje din indstilling. Hvor er du fisker fra? En båd eller kysten? Dette bør tages i betragtning ret? Nej, jeg vil give dig et enkelt design til at gøre en pæl holder, der vil arbejde i din båd eller på kysten. Denne udformning består af en 2x4 ca. én for én til en halv meter i længden, en boremaskine med en vedhæftet fil til at bore huller, og en fastgørelsesindretning. Den enhed, du bruger til at fastgøre stangen indehaver vil være udskiftelige, så du kan bruge dette på en båd eller på kysten.

For din landsiden opsætning fastgørelsesindretningen vil være bedst, hvis det er en spike du springet ned i jorden for sikkerhed. Denne enhed skal også være solidt fastgjort til det stykke 2x4. Hvis 2x4 flytter din røve indehaver vil mislykkes. Båden er nedsat vil kræve en fastgørelsesanordning at fastgøre den til bænk eller sæde eller hvad det er, du ønsker at sikre den til. Det vil tage nogle opfindsomhed fra din side, fordi alle har forskellige både og forskellige ønsker i positionering.

Til at begynde tage din 2x4 og klemme det ned, bore et to eller tre huller hele vejen igennem i en lille vinkel, omkring 60 grader. Vinklen skal vende vand på alle tidspunkter. Derefter bores et hul en halv tomme fra hver ende af 2x4. Disse huller bør være mindre omkring en kvart tomme hul, disse huller er for fastholdelse. Når dette er afsluttet finde ud af hvordan du ønsker at sikre denne enhed. For jorden plantning få nogle store lange negle fra isenkræmmer og en flush skive for modtryk.

For en båd skal du finde, hvor du vil montere det først, og derefter beslutte, hvad bedst ville arbejde for dette. Hvis du donâ € ™ t tankerne bolting det ned dette ville arbejde bedst, ellers kan du holde den med dine fødder, hvis du så vælger. Husk, når du bruger denne opsætning vinklen vender mod vandet, stangen går hele vejen til bunden. Må ikke bekymre dig om din pole kommer ud, hvis du gør dette korrekt din pole vil bryde før det springer ud. Hvis du donâ € ™ t føler, at du har de færdigheder eller tid, du kan altid købe en fra en sportsforretning.