Hvordan man opbygger en Ferret Wire Cage

Hvis dit kæledyr ilder har brug for et hjem og købe en færdiglavet en er for dyrt, kan du prøve at tage den gør-det-selv rute og bygge en selv. De fleste af de bure til salg er ganske smart, men måske ikke passer til dine krav eller din idé om, hvordan buret for dit kæledyr ilder skal være. Konstruktionen af ​​en billig, færdiglavet man ikke må være robust og vil kun vare en kort tid. En fritte er ganske stærk og skal have et bur, der er holdbart, korrekt opbygget og har god ventilation. En wire bur er den mest egnede boliger til din ilder. Og som du kommer til at bygge en, kan du beslutte, hvor stor buret vil være at gøre din ilder flytte frit og komfortabelt. Her er hvordan man opbygger en ilder wire bur:

  • Design af buret. Den første ting at gøre, er at komme med udformningen af ilder wire bur. Hvor mange fritter har du? Ønsker du at bygge nogen specielle funktioner? Hvor vil du holde buret? Du skal være i stand til at besvare disse spørgsmål, før du begynder at konstruere buret. Husk, at du er arkitekten bag dette projekt, og at du kan tilpasse buret dog som du kan lide. Du har frie tøjler på at designe buret så kommer op med et design, du kan lide, er meget vigtigt. Ideelt, for en enkelt ilder bør dimensionerne være 3 meter i længden, 2 meter i højden og 2 meter i dybden. For hver ekstra ilder tilføje omkring en fod af længde og højde.
  • Montering de ting, du har brug for. Du skal bruge tyk krydsfiner, stick-on vinyl fliser, 13 meter af hønsenet med én-tommer huller, 2-tommer x 4-tommer træ skåret i seks stykker af 3 meter i længden og 10 stykker 2 meter i længden. Du skal også bruge to mellemstore hængsler, træskruer, U-søm eller efterbehandling nails.â € ¨
  • Opbygning af wire bur. Byg bundrammen først. Kombiner to stykker 2 meter lang 2x4s med 3 meter lang 2x4s at lave en rektangel. Lav to af disse. Den anden vil blive anvendt til buret dækning. Placer fire 2 meter lang 2x4s i oprejst position på de fire hjørner af bundrammen. Brug træskruer at fastgøre stolperne. Brug de resterende 2 meter lang og 2 meter lang 2x4 stykker som bandage til den øverste del af buret rammen. Mål bunden og skære et stykke af tyk krydsfiner til størrelse. Line krydsfiner med stick-on vinyl fliser til at beskytte overfladen fra spild og pletter. Fastgør bunden med træskruer. Dække toppen af ​​hønsenet, skære det til størrelse og forankre den med U-negle. Du kan også bruge efterbehandling søm og bøje det efter neglen er omkring tre fjerdedele gennem skoven. Nu dækker de tre sider af den nederste del af buret med kylling wire. Fastgør hængslerne til den ene langside af dækslet og den øverste del af buret. Tilføj en lås til låget som en ilder er en stor flugt kunstner.
  • Tilføjelse møbler. Du kan tilføje plastik vandskåle, legetøj og objekter ind i buret, så din ilder har ting at lege med. Genstande må ikke være lille nok til dit kæledyr at sluge, og bør ikke være farligt for dyret at interagere med.

Opbygning af en ilder wire bur på egen hånd giver mulighed for tilpasning og sparer dig for en masse penge. Så længe du bruger de rigtige materialer og følge grundlæggende design og håndværk principper, bør du være fint.