Hvordan man opbygger en Crab Trap: krabbefiskeri

Hvordan man opbygger en Crab Trap: krabbefiskeri

Krabbe kød er lækker, men dyrt, hvis du køber det fra supermarkedet. Vidste du, at du kan fange krabber i havet på din egen? Du kan købe en premade fælde, eller lave dine egne. Før dine egne, tjek de lokale regler; nogle områder har visse krav til design. Her er hvordan man laver en krabbe fælde:

Materialer: Saml det rigtige fældefangst forsyninger.

Roll af trådhegn med 1 "med 1" grid
Låseringe eller wire til at fastgøre dele af fælden til hinanden
Rope
Bidetang eller så i stand til at skære igennem trådhegn
Float eller flydende flag

  1. Skær materialer. Den mest almindelige Krabbe fælde ligner et bur. Du bliver nødt til at skære to sider, en top, en bund, en front, og en ryg. Derefter skæres en del af fronten for at gøre en døråbning. Det bør være stor nok til en krabbe passer frit igennem.
  2. Saml krabber fælder. Disse arbejde, fordi Krabbe er i stand til at komme ind i fælden, men er ude af stand til at forlade. Saml fælden ved hjælp af låseringe. Fastgør døren til åbning på forsiden. Endelig lægger en lang længde på tykt reb fast til toppen af ​​fælden. Dette reb bør være i stand til at holde vægten af ​​fælden, da den vil blive brugt til at trække fælden ud over havet. Toppen af ​​tovet lige nå vandoverfladen. På denne ende af rebet, vedhæfte en flyder eller en flydende flag.
  3. Bait fælden. De, der går crabbing bruge noget fra fiskehoveder til kattefoder til agn deres fælde.
  4. Tag fælden til havet. Bør agn fælde placeres på havbunden, med svømmeren på overfladen af vandet, så du kan finde det senere. Denne float er også nødvendigt for dig at være i stand til at hente det fra havet. Sørg for at lave en mental note om den omtrentlige placering. Inden vi går ud for at indstille din krabbe fælde, så sørg for at skaffe adgang til licenser, der er påkrævet.
  5. Hent krabber. Den næste dag, gå tilbage til det samme sted. Kig efter din float eller flag, og træk op fælden. Fjern eventuelle krabber, der er indeni. Vær opmærksom på at nogle områder har en størrelse grænse eller daglige grænse for krabber du fange.
  6. Vask fælden. Når du kommer tilbage til jorden, vaske fælden. Ellers kan saltvandet korroderer tråden.

Nu ved du, hvordan man opbygger en krabbe fælde. Friskfanget Krabbe er lækre - især efter en lang dag med krabbefiskeri. Dette design er billigt at lave og kan bygges i et par minutter eller timer. Du kan endda bygge tre eller fire på en eftermiddag for at øge dine chancer for at fange din middag.