Hvordan man opbygger en Cat House

Hvordan man opbygger en Cat House


Hvis du har en kat, der kan lide at være udendørs, vel vidende, hvordan man opbygger en kat hus kan gøre hendes liv mere sikkert og mere behageligt. Selv hvis dit kæledyr forbliver udelukkende indendørs, kan en kat hus give hende et sikkert sted at gå, når hun ønsker at være alene.

Hvordan man opbygger en Cat House for Outside

Hvis du har planer om at bygge en kat hus for udendørs, vil det være nødvendigt at være en mere robuste og bedre isoleret struktur, end hvis du bygger en til inde i huset. Afhængigt af dit klima, skal du muligvis, at det er modstandsdygtigt over for regn, sne, vind eller endda hagl.

Du er nødt til at huske på, at huset skal have et gulv, helst hævet fra jorden, for at beskytte din kat fra kolde, fugtige forhold.

En anden ting at tage i betragtning, er, hvor mange katte vil bruge det. Hvis du har mere end én kat, kan du ønsker at gøre det store nok til alle til at bruge katten huset, men gør det ikke så stort, at kattene ikke kan holde den varm med deres kropsvarme. En god størrelse for en kat hus til husly én kat er omkring to meter af to fødder. Planlæg på to ben med fire fødder til to katte.

Materialer Du skal bruge

 • To 4x4 plader af krydsfiner skåret i fjerdedele
 • Fire 2x4 studs (otte meter lang)
 • Tæppe scraps
 • Træskruer
 • Caulk
 • Paint

Vejledning

 1. Skær 2x4 ørestikker i to-fods længder til at danne en ramme for bakken.
 2. Ved hjælp af træ skruer, fastgøre fire af knopperne til at danne en firkant base for huset.
 3. Vedhæft en stud oprejst i hvert hjørne for at få billedet til væggene.
 4. Lav en anden firkant som den nederste, og fastgør den til toppen af ​​kassen.
 5. Dæk bunden af ​​kassen med krydsfiner.
 6. Lav en anden ramme med de sidste fire afskårne stutterier og vedhæfte til bunden af ​​kassen. Denne sekundære ramme vil holde gulvet ud af jorden.
 7. Dæk siderne med krydsfiner.
 8. Linie tre vægge og gulv inde i huset med tæppe scraps.
 9. Dække toppen af ​​huset med krydsfiner. Du kan vedhæfte dette med hængsler, så du kan gøre huset rent ud nemt, hvis nødvendigt.
 10. Skær en lille åbning i den forreste til en dør.
 11. Caulk sømmene af huset for at forsegle dem. Lad tørre.
 12. Mal huset med en ydre, i al slags vejr maling for at forsegle den.

I meget koldt vejr, kan du bruge tagpap eller isolering er dækket af sidespor på ydersiden af ​​huset.

Flere Instruktioner til Cat Houses

Vide, hvordan man opbygger en kat hus kan blive til en lille penge at gøre hobby så godt. Du kan eksperimentere med forskellige designs. Her er nogle flere instruktioner, hvor du kan være interesseret.

 • Byg en udendørs ly et hundebur
 • Kølig nat kat hus
 • Hvordan man opbygger en vildtlevende kat hus

Indendørs Cat Houses

Hvis du bare er på udkig efter et sted for din killing til at trække sig tilbage fra verden i et stykke tid, kan du være på udkig efter indendørs kat hus planer eller planer om at gøre en kat Condo. Denne enhed behøver ikke at være vejrtæt eller isolerede. Det skal bare være et behageligt sted for dit kæledyr til at strække ud, slappe af og tage en lur, når hun vil.

Indendørs kat huse er normalt knyttet til kat træer. Disse er skabt i en række forskellige højder og har normalt platforme og krisecentre, der er knyttet på forskellige niveauer. Dette gør det muligt katten til at klatre, spille og lur ligesom hun måske, hvis hun var i naturen. Da træerne normalt er dækket af tæpper, de giver dit kæledyr et sted at kradse andre end dine møbler.

Sikkerhed til din kat

Uanset om du bygger en kat hus til udendørs eller en kat træ til inde, sørg for at bruge kvalitetsmaterialer og skabe en robust sted for dit kæledyr til at krølle op. Hvis huset er udenfor, skal du sørge for, at døren vender mod sydøst, således at eventuelle kolde vinde ikke blæse højre inde.

Når du er færdig huset, køre en behandsket hånd rundt inde at tjekke for søm eller andre skarpe kanter, der kan skade din kat. Ved at lave en varm, lun husly til din kat, kan du sikre hendes sikkerhed indendørs eller ud.