Hvordan man opbygger din egen Reptile Cage

Gør din krybdyr bur så eksotisk som dit kæledyr ved at gøre det til en gør-det-selv-projekt. Det er meget givende at opretholde et kæledyr krybdyr og give den et sted, at det virkelig kan kalde sit eget. Gør dit kæledyr krybdyr gladere ved at gøre din egen krybdyr bur gennem følgende trin:

  1. Bestem størrelse og type dit krybdyr. Buret dimensioner afhænger helt af størrelsen og typen af ​​krybdyr, som du har i tankerne. Dette vil hjælpe dig justere din konstruktion dimensioner og vil hjælpe dig efterlade nogle kvoter.
  2. Lær om din reptileâ € ™ s habitat. Kamæleoner, for eksempel, har brug for et rør bur og nogle andre vedligeholdelse muligheder, der vil påvirke din konstruktion. Det bedste bur til dit kæledyr er en, der ligner dens naturlige hjem. På denne måde vil kæledyret føle sig hjemme, selv når du placerer den i et bur.
  3. Afsæt en plads i dit hjem til din krybdyr bur. Vide på forhånd, hvor du vil placere din krybdyr. Dette vil hjælpe dig overveje dimensioner, form, placering og farer.
  4. Beslut vigtigste materiale og muligheder for gennemsigtighed. Ønsker du dit kæledyr til at være transparent eller vil du have det skjult? Populære materialer indbefatter plexiglas, træ og metal.
  5. Skru brædderne sammen, hvis træ. Lod dem ellers. Find en mekanisme, hvorved man kan fastgøre materialet sammen til buret. Den populære valg i form er den rektangulære kube.
  6. Fyld med sand, hvis du ønsker en ørken-typen setup. Temaer såsom ørkenen setup, kan være til rådighed for dig. Sørg for, at du placerer i alle de ting du ønsker for temaet buret før du placerer i dit kæledyr. Dit kæledyr kan få defensiv og flyvsk, hvis du laver for mange ændringer, mens den er der allerede inde.
  7. Put UV-lys. UV-lys gør underværker for krybdyr hud.
  8. Overvej fodring muligheder. Har du en lås eller en kasse et sted, hvor du kan placere i fødevarer af dit kæledyr? Det skal bygges i buret, så du vil altid have en plads til din PETA € ™ s mad.
  9. Sted i en termostat. Termostaten vil hjælpe dig med at regulere temperaturen. Det anbringes i et område inde i buret, der gør det stadig synlige udefra seere som dig.
  10. Gør buret fleksible til avl. Har en masse plads til avl, hvis du planlægger at lave et dynasti af dine krybdyr. Hvis du ikke er virkelig i avl, så holder buret på en håndterbar størrelse, men lader en del af det muligt for forlængelse, bør du skifte mening senere.

Det er ofte bedst at forberede buret først, før du køber kæledyr. Nogle krybdyr bure er bedre købes kommercielt end konstrueret. Sørg for at du har en god prisoverslag på dit byggeri inden du gør det et DIY projekt. Denne måde, vil du ikke have besværet med ikke efterbehandling et bur projekt og lade dit kæledyr stadig hjemløse.