Hvordan man opbygger Closet Opbevaring

Hvordan man opbygger Closet Opbevaring


Hvis dit skab er rodet og i uorden, har du sikkert betragtet lære, hvordan man opbygger skab lagersystemer. Mens closet opbevaring kits kan købes de fleste hjem forbedring butikker, vil en brugerdefineret closet organizer med hylder og skuffer, der er skræddersyet til dit skab størrelse sikre, at du maksimere din skabsplads.

Værktøj og materialer Nødvendigt

Closet arrangørerne kan konstrueres af massivt træ, spånplader, wire, laminat eller plast. Det materiale, du vælger, afhænger af dine personlige præferencer, budget og om arrangøren vil være en permanent tilføjelse til dit skab eller en midlertidig løsning. Uanset hvilken type arrangør du bygger, har følgende værktøjer på hånden, før du begynder dit projekt:

 • Tape måler
 • Skruetrækker eller boremaskine
 • Level
 • Stud Finder
 • Anchors
 • Hylde støttebeslag
 • Skruer
 • Organisation komponenter, herunder hylder, skuffer, kurve og stænger

Design dit Closet Opbevaring

En af fordelene ved at designe en brugerdefineret skab arrangør er, at du kan arrangere hylder, skuffer og stænger, der passer til dine behov. Før designe dit storage layout, overveje dit skab størrelse og hvad slags ting, du gemmer i skabet.

Closet Inventory

Det første skridt i at designe dit skab område er at overveje, hvad der vil blive gemt i skabet. Hvis skabet skal bruges til at gemme sengetøj og tæpper, vil du brug for flere hylder og skuffer end stænger til at hænge tøj. Et skab, der vil tjene til at gemme tøj og sko skal have skuffer eller hylder, der er bygget lav (eller høj) nok til at rumme til at hænge tøj, herunder lange kjoler eller frakker. Pantry closet projekter kan kræve smalle hylder.

Mål dit skab

Hvordan til at bygge et skab lagersystem vil afhænge af bredde, højde og dybde på dit skab. Brug et bånd måler til at bestemme disse specifikationer. Mål bredden ved at placere båndet måler mod skabet er bagvæggen. Mål denne væg ende til ende. Dernæst måle sidevægge på begge sider af skabet for at bestemme skabet dybde. Vær opmærksom på rummet over kabelskabe døren som du måler skabet højde.

Opret en layout

Tegn en plan for dit skab design på et ark gitter papir. Sørg for at notere skabene bredde, højde og dybde målinger. Døren (eller døre) også afbildet på din plan, da dette vil spille en rolle i, hvordan du arrangerer skabet.

Skitsere den ønskede placering af stænger, skuffer, terninger, sko enheder, overskabe og hylder. Glem ikke, at indersiden af ​​skabet døren er et fantastisk sted for kroge eller suspenderede kurve til ekstra lagerplads.

Closet Storage Options

Closet arrangørerne kan konstrueres ud fra træ, wire, aluminium og en række andre materialer. I sidste ende, valget er dit. Når du vælger et system, overveje, hvor meget arbejde, du ønsker at skyde i projektet. Du kan enten bygge et lagersystem fra bunden eller købe præfabrikerede lagerenheder og arrangere komponenterne i henhold til dit design layout. De to mest almindelige typer af closet storage systemer er tråd og træ.

Wire Closet Arrangører

Wire hylder, reoler og fulde wire skab organisere kits sælges i byggemarkeder. Mount trådhylder til væggen med støttebeslag. Brug lodrette støttestænger for hylder, der har brug for at holde mere vægt. Disse arrangørerne kan normalt samles med en skruetrækker. Hvis montering reoler i gipsvæg, skal du sørge for at have gipsvæg ankre på hånden.

Træ Closet Arrangører

Træ er et populært valg for closet organisation projekter, og der er en række forskellige træsorter at vælge imellem. Den billigste løsning er krydsfiner, som kan males og forseglet til et færdigt look. Massivt træ, ligesom cedertræ, mahogni, eg og ahorn kan koste mere, men dette materiale er både robust og attraktiv. Præfabrikerede træ closet arrangørerne kan købes i byggemarkeder. At opbygge din egen, skal du træplader, en hammer, søm, skruer, monteringsbeslag og en boremaskine.

Instruktioner til hvordan man opbygger Closet Opbevaring

Hvis du køber en præfabrikeret skab lagersystem, skal du følge instruktionerne, der følger med pakken. De fleste kits er nemme at installere og kræver kun grundlæggende håndværktøj. Her er de instruktioner om, hvordan du bygger din egen skab lagersystem:

 1. Mål Skabet dimensioner.
 2. Bestem layout af skabet lagerområde.
 3. Køb byggematerialer og skab organisation stykker, herunder hylder, stænger og beslag efter dit skab målinger.
 4. Installer hyldeknægte.
 5. Fastgør hylderne til konsollerne.
 6. Installer stang eller dyvel hardware og sætte stængerne på plads.

Nu hvor din lagerområde er bygget, gå videre og sætte dine emner på plads og nyde din nyligt organiseret skabsplads!