Hvordan man laver Wedding Rice Tasker

Traditionelt er ris overøst på nygift par som et tegn på velstand og frugtbarhed, fordi ris normalt er forbundet med en rigelig høst. På dagen for dit bryllup, kan du oprette dine egne bryllup ris poser, som gæsterne kan bruge til brusebad dig og din nye ægtefælle med ris. Her er hvordan.

  1. Køb materialerne. Du skal bruge forskårne mesh ark, lavendel og forskellige andre duftende urter, bånd, elastikker, skeer, en skål, kurve og hvide ris. De forskårne mesh ark vil holde ris, mens urter vil blive brugt til at give ris en smuk duft, bruden og gommen ikke vil noget imod at have på deres tøj. Når det kommer til at købe ris, kan du købe den billigste form til rådighed, da risen ikke vil blive spist i alle tilfælde. Antallet af mesh ark, ris og andre materialer til brylluppet ris poser vil afhænge af antallet af gæster, du har.
  2. Forbered urter og ris. I en skål, strip off de uparfumerede blade og stilke fra urter. Dernæst skar de store bidder af urter i mindre størrelser. Tilføj i nogle ris til blandingen og kombinere med hænderne. Du vil vide, at du har placeret nok urter, hvis du kan lugte ris. Bortset fra de urter, kan du også bruge potpourri. I nogle stater, ris kaste er ulovlig, da det kan skade de fugle, der er hjemmehørende i en given lokalitet. Hvis ja, kan du erstatte ris med fugl frø, især hvis bryllup sted er hjemsted for masser af fugle.
  3. Udfyld poserne. Når maître er forberedt, placere rundt 2-3 skefulde ris og urter i mesh ark. Sørg for, at mesh ark vil have en tomme eller to til venstre, for at gøre binde poserne lettere. Bortset fra ris og urter, kan du også tilføje i meget små farvede perler at tilføje en smule farve til ris poser. Eller hvis der ikke farvede perler er tilgængelige, kan du også bruge blomsterblade, der matcher bryllup farver.
  4. Bind og display. Når ris poser er lavet, er det næste skridt er at lukke mesh ark ved hjælp af elastikker. Sørg for, at elastikker ikke er for stramt bundet til ris poser, da ris poser skal være let at åbne, når du forlader kirken eller ceremonien mødested. En gummi bands er på plads, tage et stykke bånd og bruge den til at skabe fine sløjfer på ris poser. For at vise ris poser, bør du tage mindst to store kurve, som vil blive placeret i nærheden af ​​dørene til bryllup mødested. Tilsæt ris poser her, og binde bånd på kurven. Du kan også tilføje blonder plader i bunden af ​​brylluppet kurv, for at give kurven et strejf af farve.

Det er enkelt og billigt at lave dine egne bryllup ris poser. Gennem disse enkle trin, kan du starte din ægtefælle og dig vej til velstand ved at spare op på bryllup elementer såsom ris poser.