Hvordan man laver visitkort med Print Master Software

Du kan lave dine egne visitkort uden at skulle betale nogen til at gøre det for dig, og stadig gøre det til at ligne det blev gjort af en professionel. Der er en side layout program kaldet Printmaster som du kan bruge til at gøre det lettere for dig at designe dine egne visitkort. Printmaster har en enkel tutorial i starten til at hjælpe dig gøre dig bekendt med softwarens funktioner. Læs videre for at lære at lave visitkort med Printmaster software.

  1. Opret et udkast til dit visitkort. Et visitkort typisk angiver selskabet eller firmanavn, den enkeltes navn og kontaktoplysninger. Et par flere detaljer kan tilføjes, ligesom virksomheden motto, eller detaljer som kontortid. Liste ned alle de detaljer, som vil blive føjet til visitkortet, så du får en idé om, hvordan visitkortet vil se ud. Også, glem ikke at redde den grafik, du vil bruge til dit visitkort.
  2. Læg op Printmaster på din computer. Træk op Printmaster på din computer, og når programmet startes, vil den "Hub" forekommer så vælg 'Opret Brand New Project.
  3. Vælg den rigtige skabelon i Printmaster. Du vil blive bedt om at vælge en skabelon, så vælg 'visitkort' fra valgmulighederne og klik på 'Næste'. Du vil så blive bedt om visitkort orientering og dine valg er 'Tall' eller 'bred'. Vælg en orientering og derefter ramte 'Finish'.
  4. Begynde at arbejde på dit visitkort design. Nu er det tid for dig at begynde at skrive i detaljer såsom dit firmanavn, stilling, kontaktoplysninger og andre detaljer, såsom din virksomhed motto. Klik på tekstfeltet for at indtaste oplysningerne, og du kan også foretage justeringer af typografi, størrelse og farve ved at klikke på "Format" på menulinjen, og vælg "Skrifttype" for Tekst værktøjskassen skal vises. Du kan tilføje ekstra tekstbokse ved at gå på 'Tilføj' derefter vælge 'Tekst Box ". Hvis du vil tilføje grafik, gå tilbage til "Tilføj" og vælg "Graphic". Vælg 'Art Gallery', hvis du ønsker at bruge pre-made Printmaster grafik, eller bare importere billeder, du har gemt i din harddisk.

Når du er færdig med at oprette dit visitkort, gå videre til "Filer" og klik på "Udskriv". Du er nu bevæbnet med et essentielt værktøj, for at netværke og til at fremme din virksomhed.

Tips:

  • Må ikke blive for rive med designet. Husk at holde det enkelt og læsbar, så undgå for store grafik og måde alt for små eller måde alt for store skrifttyper.
  • Inden du udskriver direkte på et visitkort bestand materiale, prøve at udskrive en prøve først på en kupon obligation.