Hvordan man laver snacks til en Karaoke Party

Smide en karaoke part sjovt! Ingen skruer ned en invitation til denne form for fest! Selv folk, der tror, ​​de er wallflowers vil helt sikkert bælte en melodi eller to, når det gives den rigtige form for motivation! Hvilken slags motivation? Nå, bortset fra indretning, typer og intime gæsteliste, snacks giver den form for motivation, der kan få selv den mest tilbageholdende person, tage et skud på sang. Hvis du er vært for denne karaoke fest og du føler en smule tabt om hvilke snacks til at tjene, er her nogle tips til at hjælpe dig ud.

  • Tag en undersøgelse. En af de bedste måder at komme op med en liste over snacks dine gæster vil nyde at komme lige ud og spørge dem om det. Du skal dog ikke bare spørge. Lav en liste og derefter bede dem om at sætte kryds i boksen overfor dine snack forslag. Flest stemmer får topprioritet i din indkøbsliste, men sørg for at inkludere alle de punkter på listen, selv når det er blot et par poser.
  • Undgå at købe noget overdrevent krydret. Det er dårligt for stemme og inderlige. Husk, du ønsker dine gæster at blokerer mikrofonen, ikke på toilettet.
  • Glem ikke at inkludere et bredt udvalg af drikkevarer. Det vil være op til dig at afgøre, om du ønsker at medtage spiritus i din drikkevarer listen, fordi du kender dine gæster bedre. Men for at være på den sikre side (og for at undgå at blive konfronteret med vrede naboer og politiet), tjene sodavand, juice, vin, lys øl og vand på flaske for gæster, der er på en diæt.
  • Serveres mundrette snacks. Den franske opkald slags snacks hors d'oeuvres. I Amerika, dette kaldes appetitvækkere. En karaoke part giver ikke anledning til en sit-down middag komplet med bestik og krystalglas. Det er en uformel indsamling af venner, så du ikke behøver at slave væk i køkkenet madlavning op en storm. Dine gæster vil nyde mundrette snacks, der let kan holdes med en serviet, en tandstikker eller en gaffel. Nogle snack forslag er grise-in-a-tæppe, rejer cocktails, hummerhaler eller calamari.
  • Køb sprøde snacks. Blandede nødder, popcorn, saltkringler og chips skal altid være tjent op på denne form for fest. Det er en god balance for appetitvækkere.
  • Forbered dessert eller søde sager. Intet lyst ligesom crème brulée. Brownies, chokolade og is er sikker på at blive ædt op af dine gæster.
  • Medtag sunde snacks. Baby majs, gulerødder, cherrytomater, icebergsalat og agurk bør være til rådighed for gæster, der ser, hvad de spiser. Glem ikke at tilføje en lille skål med raske eller kalorie-fri dip til veggie snack bakke.
  • Du må ikke tjene dips med løg, pickle relish, eller hvidløg. Det kommer til at give dine gæster dårlig ånde, som er en bandlyst for en karaoke part. Ingen yderligere forklaring nødvendig.
  • Serveres frugt skiver. Æbler, appelsiner og ananas skiver freshen op munden. Hvis du vil være sikker på ingen med dårlig ånde spreder spyt over mikrofonen, sted bakker med disse frugt skiver på snack bordet.

Endelig er du nødt til at sørge for, at snack bordet altid er genopfyldes. Dine gæster vil blive famished efter synger livet ud af karaoke maskine og ingen ønsker at se en snack tabel, der er uden noget at chow ned. Som vært er det din opgave at sikre, at dine gæster fodres indtil karaoke part når slutningen. Af den måde, glem ikke at nyde din egen fest ved at synge dit hjerte ud så godt!