Hvordan man laver Smoothie derhjemme?

Smoothie er en sund drik lavet af blandede bær, frugt eller grøntsager. Det hjælper til at tabe sig, bliver yngre og forbedre din sundhed.

Hvordan man laver Smoothie derhjemme?

Smothie opskrift

Tag et par mynteblade, en lille moden melon og en agurk. Skræl melonen og agurken og skær den. Hæld i et glas fedtfattig yoghurt og blandes i en blender.

Hvor går Smoothies komme fra?

Ifølge en af ​​de versioner, smoothie kom fra Latinamerika. Det var derfra, at traditionen med frisk frugtsaft med knust is i gang. Og så ideen spredt over hele Amerika.

Hvilke Frugt og grønt anvendes til en Light Smoothie?

For slankende, du har brug for en blanding af grøntsager og frugt med lavt sukkerindhold. For eksempel kan du lave en grøn smoothie: Blend en agurk, et grønt æble, et par stilke af selleri, en flok spinat blade, lidt rød peber og ingefær. En sådan blanding bidrager til vægttab og krop udrensning. Endvidere er det bevist, at selleri aktiverer processen brænde kalorier. Og der er en masse af vitamin A og C, samt calcium, kalium og fosfor. Spinat er også meget nyttig - dens regelmæssig indtagelse menes at forhindre onkologiske sygdomme.

Sådan få det maksimale ud af din Smoothie?

For mæthed, er det bedre at have en "slankende" smoothie med en teske, ikke gennem et sugerør, som sædvanlig. Og det er ikke nødvendigt at have det kun til morgenmad. Drikken kan erstatte ethvert måltid. Husk også, at kosten smoothies kan indeholde mineralvand, naturligt yoghurt, fedtfattig yoghurt eller sojamælk.

Bær Smoothie opskrift

Bland en håndfuld blåbær, kirsebær, jordbær, 2 spsk. hvedekim og hørfrø, 100 g kølet yoghurt eller kefir. Denne smoothie ville sikkert godkendt af din kosmetolog, fordi den indeholder de anti-aging vitamin E, omega-3 fedtsyrer, som beskytter mod solens stråler, som brønde som en af ​​de mest effektive antioxidanter - vitamin C. Det er vigtigt for den dannelse af kollagen, der er ansvarlig for hudens elasticitet - dens mangel fører til rynker.

Hvorfor er Smoothies Better Than Juice?

Kostfibre og sukker i smoothies langsomt absorberes af kroppen, i modsætning til frisk juice forårsager kraftige stigninger i blodsukkeret. Desuden er nogle cocktails omfatter hele produkter (med skræl eller frø), hvilket i høj grad øge mængden af ​​næringsstoffer i kroppen.

Vitamin Smoothie opskrift

En vitamin smoothie vil bidrage til at styrke immunforsvaret. Det er bedst at drikke det i morgen at få en levering af energi til hele dagen. Skræl 2 kiwi, en halv citron og en orange, blande dem med 1/3 kop mandler. For det ikke at være for surt, tilsæt abrikoser og en skefuld honning. En sådan smoothie er rig på stoffer styrke immunforsvaret og kæmper infektioner - C-vitamin og beta-caroten. Og mandler indeholder en masse af zink forstærkende beskyttende funktioner i kroppen.

Vælg moden frugt i en smoothie. De overmodne dem som regel er for sød og umodne dem er usmageligt.

Hvordan man laver Smoothie sundere?

Det er en kendsgerning: at gøre enhver smoothie mere nyttigt og nærende, kan du tilføje hørfrø (den indeholder omega -3, omega -6 og omega -9 fedtsyrer, proteiner og kostfibre), havreklid (det indeholder fiber, hjælper rent blodkarrene og sænker niveauer af "dårlige" cholesterol), sesamfrø (det indeholder ca. 20 aminosyrer, zink, magnesium og kalium).

Smoothie opskrift for gravide kvinder

Blend en kop mandel mælk, skrællet avocado, en håndfuld pistacienødder, solbær og sesamfrø, tilføj lidt sesamolie. Denne smoothie er primært nyttigt for gravide kvinder. Det bugner i de næringsstoffer, der er nødvendige for barnets og moderens sundhed: sesam og pistacienødder er rige på calcium, afgørende for stærke knogler og tandemaljen, C-vitamin er med til at støtte immunsystemet, og avocado er enkeltumættet fedt, der er nødvendige for normal hjernens udvikling af fosteret og placenta vækst. Denne grønne frugter indeholder også folinsyre, hvilket reducerer risikoen for misdannelser hos fosteret.

Et andet forhold: US barer tilbyder ofte to typer af smoothies - "tykke" og "tynde" dem. De "tynde" dem ikke indeholder sukker, hvilket er meget vigtigt for diabetikere og dem, der er på en kost. Men selv sådanne smoothies perfekt tilfredsstille sult.