Hvordan man laver Sea Glass Smykker

Hvordan man laver Sea Glass Smykker

Rigtig hav glas bringer så meget mere karakter til din smykke, så det er vigtigt, at du anerkender behovet kun at bruge de bedste, når de foretager smykker.

Trin 1

Brug den virkelige ting. Når du laver havet glas smykker, du nødt til at bruge den virkelige ting. Ingen bedragere her, folkens. Brug kun ægte hav glas og ikke noget fremstillet til at ligne den ægte vare. Det vil gøre en enorm forskel i den samlede færdige udseende af dine smykker. Rigtig hav glas vil have skønhedsfejl (som rifter og dings og â € ~C 'mærker fra at ramme klipper), mens menneskeskabte hav glas har en mere perfekt form og en uberørt finish. Rigtig hav glas bringer så meget mere karakter til din smykke, så det er vigtigt, at du anerkender behovet kun at bruge de bedste, når de foretager smykker.

Trin 2

Brug wire. Der er et par forskellige måder, du kan vedhæfte hav glas til dine smykker. Hvis du foretrækker ikke at bore gennem dit hav glas, kan du wrap en wire omkring havet glas og derefter bøje ledningen til at skabe en pendel ud af dit havet glas. Brug en lille par nåle-næse tænger og hvad din foretrukne form for tråd (sterling sølv, forgyldt, forkobret, etc.). Hvis du ønsker en tyndere tråd, kigge efter en tråd med et højere nummer eller gauge mellem 18 og 22. Du kan endda vælge formen på din tråd, fra runde til firkantede og flad til beaded. Dine muligheder er uendelige, men hvis du er bare en nybegynder, rund, blød ledning er lettest at arbejde med, når du bruger havet glas. Wrap tråden på nogen måde du kan lide omkring stykke hav glas (omkring kanterne, i en hvirvel rundt i hele stykket, eller bare rundt i kanten af ​​havet glas). Sørg for at oprette en løkke for streng af dine smykker til at passere igennem. Når du har vedhæftet ledning til din hav glas, er den klar til at blive gjort til din favorit smykke.

Trin 3

Prøv boring. En anden mulighed for at fastgøre hav glas til smykker er at bore et hul i den. Mens dette vil påvirke det naturlige udseende af sten noget, er det lettere at fastgøre og garanteret ikke at falde ud af dine smykker. Boring gennem enhver form for glas, især havet glas, kræver en rolig hånd og masser af tålmodighed. Rush denne proces, og du vil bryde din hav glas i to. Du skal bruge en lille bor ligesom en Dremel en diamant bit med. Så slå hårdt ned din hav glas og løbende hælde vand over din stykke hav glas for at holde boret og glasset afkøles. Det er lidt tricky, så hvis du har din tvivl, kigge efter forboret hav glas til at bruge, når du foretager dine smykker. Du kan også henvende sig til en krydret smykker maker og bede ham eller hende til at bore din havet glas brik for dig. Så kan du være sikker på, at du vil bevare din stykke hav glas, så du stadig kan bruge det på en halskæde, armbånd eller par øreringe.

Realiseringen havet glas smykker er så simpelt som at beslutte, hvordan du vil lægge din hav glas til dine smykker streng, uanset om du laver en halskæde eller et armbånd. Når du har gjort dette, kan du fortsætte med at tilføje perler og andre elementer til dine smykker, eller lad din smukke stykke hav glas stå alene, hvilket gør en slående stykke hav glas smykker.