Hvordan man laver Sæbe uden Lye

Lye er et farligt, ætsende stof, der traditionelt anvendes til fremstilling kommerciel krop sæbe. Den seneste stigning i grøn levende og alle fysiske sundhed har bragt lud-fri sæbe ind i rampelyset. Making sæbe uden lud derhjemme er enkel og billig. Du kan også personliggøre sæber du gøre derhjemme med frugtfarve og æteriske olier til duft. For at gøre sæbe uden lud, skal du bruge følgende: en glycerin blok (tilgængelig på en lokale håndværk butik), frugtfarve, æteriske olier, dobbelt slagtekyllinger, ost rivejern, lille gryde, kakaosmør, sæbe forme, stor kniv, og en stor ske. Læs alle retninger grundigt før du begynder.

Til at begynde, skære glycerin blok med en stor kniv, så det vil smelte hurtigere. Tilsæt glycerin til dobbelt kedel og varme på mellemlang høj indstilling, indtil al glycerin er smeltet. Lad det ikke brænde eller koge. Hvis dine blokke er mindre, overveje rist glycerin med din ost rivejern og smeltende det i mikrobølgeovn i stedet for på komfur.

Rør frugtfarve du ønsker, til den smeltede lud-fri sæbe. Du kan også tilføje yderligere dekorationer til lud-fri sæbe på dette punkt. Blomsterblade, pailletter, eller glitter er et par eksempler på disse dekorationer. Kun tilføje disse dekorative ingredienser, hvis sæben ikke vil blive brugt. Alle fysiske tilføjelser til din lud-fri sæbe er også en mulighed, hvis du har specifikke hud behov. Sukker er en fremragende exfoliator, citronsaft kan hjælpe falme mørke pletter, og havre er fugtgivende. Tilføj også de æteriske olier til duft på dette trin. Det er vigtigt at overveje aromaterapi praksis, når du vælger en duft. Citrus og rosmarin dufte er meget opløftende, mens lavendel eller kamille ville være mere beroligende og afslappende.

Mens du forskønne dit lye- gratis sæbe, smelte kakaosmør over medium varme i en lille gryde. Det smør kakao vil fungere som en fugtighedscreme i din hjemmelavet sæbe, så den tilsatte mængde er op til dig. Hvis din hud er meget tør, tilsæt mere. Du kan også bruge aloe vera som en tilføjelse, for solen brændte eller følsom hud. Den aloe vera vil også være nødvendigt at smeltede på medium varme i en lille gryde. Tilføj uanset fugtighedscreme du har smeltet til lud-fri sæbe, og blandingen omrøres grundigt, så der ikke er nogen klumper. Vær sikker på at alle ingredienserne er godt blandet.

Hæld blandingen i sæbe forme og lad dem køle af på en flad overflade i fire timer. Hvis sæbe stikker til siderne af formene efter dette tidspunkt, sætte dem i fryseren i ti til femten minutter. Den lud-fri sæbe bør komme ud af formene let.