Hvordan man laver ristede grøntsager dine børn vil spise

Børn, pander og skåle, skeer, olie, salt og ... sjovt! Mor, når du indfører dine børn til det sjove, de kan have i køkkenet ristning grøntsager, har du en hjælper, så længe du har brug for dem ... hvorfor de kan endda være at hjælpe ud, når de bliver teenagere!

Børn er naturals, når det kommer til at bringe ud af gryder og pander ... bare give dem en ske og væk de går. Du skal blot dirigere al denne energi til at gøre en nærende fad. Sørg alle vasker deres hænder før du går i gang. Forudindstil ovnen i 425 grader.

Har nogle farverige veggies på hånden ligesom gulerødder, peberfrugt (grøn og rød), squash, løg og kartofler (hvid, og søde). Lad børnene håndtere veggies. Efter alt, de normalt kun ser dem, når de er kogt og nogle gange slet ikke ligner den rå grøntsager.

Nu for at få veggies klar Du kan få brug for at træde til og vise, hvordan man kan skære dem i bide stykker på størrelse. Intet barn skal have lov til at håndtere en køkkenkniv! Som du skærer grøntsagerne, tale med dine børn om ting, der virkelig betyder noget ... og om ting, der måske virkelig ikke betyder en hel del. Så glem ikke at lytte, da de fortælle dig de ting, der virkelig, virkelig vigtigt. Det kan være, hvordan Sally stak tungen ud på hende / ham, og hvordan det såre deres følelser, at en ven vil gøre det.

Efter skæring veggies, placere dem i en stor skål. Hjælp barnet foranstaltning ud 1/4 kop olivenolie. Hæld dette over grøntsagerne i skålen. Lad barnet drys salt på veggies. Nu kommer den virkelig sjovt del for alle involverede. Brug dine hænder (mor og barn begge) blandes veggies, olie og salt, indtil grøntsagerne er belagt rigtig godt med olien. Mix, Mix, Mix. Latter vil hjælpe olien frakke bedre !!

Har en bageplade let sprøjtes med vegetabilsk spray klar til at modtage din veggies. Nu meget omhyggeligt hæld grøntsagerne på bageplade. Spred veggies, så de ikke er overfyldt sammen. Mor, ville det sandsynligvis være bedst, hvis du placerer bageplade med veggies i ovnen, da det vil være lidt tung for de fleste små børn.

Ok, nu mor, tage dit barn og gå læse deres foretrukne bog til dem for omkring 30 eller 40 minutter. Efter den tid tjekke din veggies. Det er de til din smag, tage dem ud af ovnen og sted i den smukkeste serveringsskål du har. Vær sikker på at prale til alle ved middagsbordet, at grøntsager blev udarbejdet af din fantastiske ung! Hun / han vil være smilende fra øre til øre og vil sandsynligvis sige, "Pass Grøntsager venligst!".