Hvordan man laver Polymer Clay Doll Parts

Polymer ler er faktisk ikke ler, som du synes, det er. Det er et materiale baseret på Polymer Polyvinyl Chloride (også kendt som PVC), en plast, der anvendes i PVS rør og som en isolering af elektriske ledninger med tilsætning af blødgørere for at gøre det blødere og fleksibel. Polymer ler kun kaldes "ler", fordi det ligner som en. Det bruges til at lave figurer, dukke tal og dukke dele. Kunstnere og hobbyfolk i dag gør deres egne dukker efter, hvad de vil have dem til at være. De kan altid justere udseendet af dukken ved at ændre dens dele. Det kan være en lang legged én; det kan have stilfulde hånd gestus eller bare en almindelig gammel positur. Det kan købes i et håndværk eller hobby butik, hvor kunstnerne købe ting. Men, kan du altid prøve at lave dine egne dukke dele.

  • Nødvendige materialer. Polymer ler, skulptur værktøjer krøllede aluminiumsfolie, metal bakke, maling og små børster til designet.
  • Støbning af hovedet. Få en nip af ler og rul den ind i en lille kugle omkring 1-½ til 2 inches afhængigt af din dukke størrelse. Gøre det til en oval form som et æg til at repræsentere den grundlæggende menneskelige hoved. Ved at støbe den nederste del, kan du oprette den hage og kæbe-området. Skub hagen og kæben område opad og trække den bageste del af ægget nedad for at skabe halsen. Form hovedet område ved let at klemme den. Næste er at knibe en lille mængde af ler og sæt det i midten for at skabe næsen. Forme næse, øjne, mund og ører. Opret en kanal omkring bunden af ​​halsen.
  • Formning af arme. Armene er dybest set 2,5 til 3 gange længden af ​​hovedet. Lav 2 ruller ler og klemme endestykket. Næste er at skabe en vinkel, nok til at vise den naturlige hældning af en albue. Forme ruller begynder med den øverste arm, albue og ned til den flade del til at hånd og fingre. Glem ikke at sætte kanalerne i begge ender af overarmen.
  • Formning af benene. Benene skal være 4 gange så lang som dit hoved del. Svarende til at gøre hænderne, oprette 2 ruller ler, men lidt tykkere. Hvis du ønsker at justere længden af ​​benene, kan du gøre det. Det kan enten være lang eller kort baseret på dine ønskede længde. Du bør begynde sculpting den øverste del begynder med lårene ned til knæene og fødder. Glem ikke at forme bagsiden af ​​knæene at give det en naturlig vinkel. Og endelig tilføje kanaler omkring den øverste del.
  • Bagning delene. Læg delene på toppen af ​​krøllede aluminiumsfolie at bevare sin form. Derefter placere den på en metalplade og inde i ovnen. Bag de dele i henhold til de angivne bagning instrukser Polymer ler til at skabe bedre resultater. Du skal huske, at når du bager, anbringelse dele i en flad overflade kan ændre den ønskede form. Efter bagning, lad det køle af.
  • Detailing. Mal de dele som du ønsker det. Start med den grundlæggende farve øjne, læber og negle. Tilføj flere detaljer, hvis du vil have mere stil.

Du kan også ændre hudfarve, hvis du ønsker. Tilføj to farver af ler for at gøre den rigtige blanding af farve, du ønsker. Oprettelse dele er afgørende, når du vil lave dukker. Hvis en del pauser, vil du altid have reserver. Et andet sted, bliver dele bruges til at tilføje stil til din dukke. Du kan ændre dens udseende enhver tid.