Hvordan man laver Nytårsforsætter

Det er vidunderligt at starte året ved at gøre nytårsforsætter. Det føles som en ny start, og det kan være meget motiverende at nå dine mål. Her er hvordan man laver stærke nytårsforsætter.

Inden den 1. januar, udarbejde en liste over nytårsforsætter, som du gerne vil gøre. For eksempel kan din liste omfatte tabe, rygestop, og lære at tale fransk.

Den næste ting du skal gøre er at købe og samle alle de leverancer, du har brug for at opnå dine mål. For at hjælpe dig med at tabe, investere i et par gode løbesko, et par øvelse dvd'er og et tidsskrift, som du kan bruge til en fødevare dagbog. Hvis du planlægger at stoppe med at ryge, få dig nogle afslapning cd'er at bruge, når du har lyst til at ryge. Du kan også få en pakke af nikotintyggegummi, eller skriv en liste over tvingende grunde til at stoppe med at ryge. Hvis du ønsker at lære at tale fransk, investere i en god sprogindlæring program, så du kan begynde dine studier straks den 1. januar.

Under alt det nødvendige udstyr og information til rådighed for dig, vil hjælpe dig lykkes. Hvis du beslutter at stoppe med at ryge, vil det være lettere at opnå, hvis du er forberedt. Manglende forberedelse kan friste dig til at have lige en cigaret, der kan føre til undergang.

Når du laver nytårsforsætter, trække på hjælp fra dine venner, familie og kollegaer. Du vil være mindre tilbøjelige til at spise, at candy bar, eller har den cigaret, hvis du ved, at folk ser dig. Du kan også opfordre andre mennesker til at dele deres mål, så alle kan være positive over for hinanden.

Du kan lave nå dine mål sjov ved at holde en log over dine fremskridt. Hvis du er gammeldags, kan du tegne et simpelt diagram eller føre dagbog. Hvis du er mere teknisk kyndige, kan du endda oprette en webside dedikeret til dine beslutninger og fremskridt. Hold dine kære underrettet om dine fremskridt, så de kan opfordre dig og fungerer som cheerleaders.

Hvis du laver en fejl, skal du ikke give op. Processen med at bryde gamle vaner og skabe nyere sundere vaner kan tage tid. Med engagement, kan du gendanne fra enhver tilbageslag og fortsætte din rejse mod succes.

Selvfølgelig er disse er blot eksempler; der er så mange mulige nytårsforsætter, som der er mennesker. Hvad de har til fælles, er, at de alle kan opnås!