Hvordan man laver Mejsler fra Railroad Spikes

Nogle jernbanespor forbliver uudnyttede, når de er gamle. Disse forladte spor er også tilbage med ubrugte jernbanen materialer som pigge og andre metaller. Nogle mennesker får disse materialer og sælge dem til junk butikker. Nogle bruger spikes som råvarer til mejsler. Dette skyldes, at konvertere jernbanen pigge i mejsler er nemt. Savning og arkivering er de eneste to færdigheder, som du har brug for at gøre mejsler ud af disse pigge. Mejsler kan endda give dig større bukke end blot de gamle rustne spikes. Så hvis du ønsker at lære mere om denne opgave, skal du læse de enkle instruktioner nedenfor.

Her er de trin om hvordan man laver mejsler fra jernbanen pigge:

  1. Få jernbanen spikes. Saml pigge, der stadig lige. Bøjet og knæk spikes er ubrugelige. Rens løst rust og snavs med en klud. Vær forsigtig, når du rengør spikes. Du kan skære dig selv. Sår inficeret med rust kan være farligt.
  2. Bær beskyttelsesudstyr. Bær beskyttelsesbriller til dine øjne. Flyvende metal fyldninger kan indtaste dine øjne og ødelægge dem. Støvmaske er godt at undgå at indånde den metalstøv. , Slid også tykke klud handsker. Dette er for at beskytte dine hænder, mens savning. Handskerne kan også give dig et bedre greb om saven. Brug sko til at beskytte dine fødder fra at blive muligvis såret af piggene.
  3. Forbered en førstehjælpskasse. Medbring en førstehjælpskasse med dig på arbejdspladsen. Ulykker kan ske. Det er bedre at være klar. Sørg for at have band-hjælpemidler, antiseptisk, bomuld og andre sår-behandling salver.
  4. Oplevede spikes. Få en af ​​piggene. Placer den på filebænken eller arbejdsflade. Put aviser nedenunder. Dette er for metal fyld. Direkte placere nedstryger under spikeâ € ™ s buede hætte. Så længden af ​​piggen i en 90 graders vinkel. Pause og kontrollere vinkel. Stop når hætten falder af spike.
  5. Fil de savede spike. Få din grove fil. Fil slutningen af ​​savede spike. Fil indtil udgangen er moderat flad. Så få fat i en mindre fil til at udjævne væk de skarpe pletter omkring de afskårne kanter. Dette er for at undgå utilsigtede nedskæringer på grund af sin skarphed.
  6. Opret mejsel. Fil den anden ende af spyddet. Fil indtil udgangen er skarp nok til en mejsel. Præciser kanten, indtil du er tilfreds med sin skarphed.

Gør det samme med de andre pigge, du har indsamlet. Vær forsigtig, når du så piggene. Du kan skære dig selv. Også forsøge ikke at blive stukket med strittende kanter. Bortskaf avisen indeholder de faldne metalfyldninger ordentligt. Sæt avisen i en plasticpose. Scavengers kunne rode gennem papirkurven og komme til skade af metal fyld. Brug mejsler korrekt. Put det i god brug. Don € ™ t bruge det til at såre nogen. Også forsøge ikke at få dig selv anholdt, da du får jernbanen pigge. Spørg tilladelse, hvis det er muligt. Husk, stjæle jernbanen ejendom er en føderal forbrydelse.