Hvordan man laver Magic Wand part favoriserer

Næsten alle børn vil gå gennem den magiske fase, hvor de vil falde i kærlighed med alle ting, der er relateret til magi - om flyvende tæpper og Genies eller guider med deres tryllestave. For et lille barns fødselsdagsfest, en tryllestav er en billig og legesyg fest fordel, at du kan gøre dig selv.

Mal dyvler. Begynd med at tage et sæt af træ dyvler. Dyvler er tilgængelige i de fleste hardware butikker. Indstil en plads i din baghave, hvor du vil male træ dyvler. Arranger gamle aviser på rydningen, så cementen eller græs ikke får maling pletter. Brug en spray maling til at tilføje farve til dine trædyvler. Så du vil ikke nødt til at holde de tryllestave i hånden, brug modellervoks til at holde træ dyvler i opretstående stilling. Som et alternativ til at male, kan man også tage et langt stykke bånd og anvende varm lim til at fastgøre den ene ende til bunden af ​​træ dyvel. Dæk hele længden af ​​pinden med bånd og anvende varm lim igen for at holde båndet på plads.

Opret stjernerne. For at tilføje accenter for tryllestaven, skaber stjerner, der vil sidde på toppen af ​​de magiske tryllestave. Gør dette ved at spore omridset af en stjerne på pap. Der er cookie cutters, der vil give dig omridset af stjernen, men der er også stencilsamlinger der har stjerne mønstre i dem. Når stjernen er blevet oprettet, skal du bruge en saks til at klippe mønsteret. Placer pap stjerne på et stykke farvet folie og fold folien på stjerne, så du vil have en skinnende pap stjerne. Skær overskydende folie.

Tilføj nipsgenstande. Dernæst læs puncher og tilføje et hul på toppen af ​​stjernen. Fastgør bånd eller små strimler af blonde på hullet i stjernen. Tilføj en stribe af spinkelt stof net, som vil skabe de bølgende effekt når staven er "brugt" af dit barn og hendes gæster. Man kan også bruge silketråde at fastgøre perler til spidsen af ​​stjernen. Vær kreativ og fantasifuld. Du kan endda bruge glimmer fra juletræet til at dekorere de magiske tryllestave.

Tilføj kortet. Den tryllestav party favor bør også have et kort, knyttet til den. Du kan udskrive et enkelt kort skabelon fra Microsoft Publisher og bruge kalligrafiske penne til at skrive de individuelle navne på gæsterne på kortet. Udskriv kortene på duftende papir i forskellige farver til at peppe de tryllestav part favoriserer. Brug stanseorganet at skabe et lille hul i kortene. Bagefter kan du bruge en længde på garn eller nogle sidesten bånd til at binde kortet til tryllestaven.

Du kan også eksperimentere med andre former for de vigtigste dekoration i tryllestaven. I stedet for en stjerne, gå en halvmåne form, eller et hjerte form. Når du opretter din tryllestav part favoriserer, den vigtigste overvejelse er kreativitet og sjov.