Hvordan man laver julegaver

Hvordan man laver julegaver

Desværre er det ikke alle af os har ressourcerne til at købe julegaver, som vi ønsker, vi kunne købe for vores kære. Men julegaver er ikke alt om pengene brugt! Faktisk mange mennesker foretrækker hjemmelavede gaver, på grund af den tid og kærlighed involveret. Her er nogle gode måder at gøre julegaver til dine favoritter.

  1. Brug dine talenter og hobbyer. Hvis man strikker eller hækling, vil dette være nemt! Folk elsker hjemmelavede tørklæder og hatte, samt trøjer, baby tæpper, sokker og hjemmesko! For dem, der ved, hvordan at sy, arbejde på totalisatorspil poser eller punge. For smykker beslutningstagere, er du klar! Beaded halskæder og øreringe eller enkle sølvringe kan være vidunderlige gaver.
  2. Cooking. Alle elsker mad, især ved juletid! Gør dine venner og kære nogle jul cookies, pecan eller æbletærter, tranebær brød, eller noget andet, du kan tænke på! Eller give dem et gavekort til et godt måltid, kogte dig.
  3. Cookie opskrift krukker. Disse er virkelig sjovt. Tag alle de tørre ingredienser til den specifikke opskrift og tilføje dem i lag i et klart glas krukke. Luk glasset, dekorere det med stof, maling, bånd, eller noget andet, du kan tænke på. Så vedhæfte opskriften. De krukker ikke kun gøre en vidunderlig hjemmelavet julegave, men de ser smuk og gøre gode samtale stykker.
  4. Fotoalbum. Tag nogle af dine gamle fotos og arrangere dem i fotoalbum eller rammer. Vælg billeder, der er meningsfuldt for den, der modtager gaver. De rammer eller fotoalbum behøver ikke at være dyrt, da dine venner eller familie, vil blive glade for at modtage gaven.
  5. Kogebøger. Brug af gamle familie opskrifter eller opskrifter fra hele verden, skal du skrive en kogebog og selv-udgive det. Alle vil sætte pris på den tid og energi du putter i disse hjemmelavede julegaver, samt opskrifter!
  6. Gavekort. Ikke den slags, som du får fra butikken, lave dine egne gavekort til ting som gøremål, måltider, og børnepasning! Tid og handlinger taler højere end gaver købt i storcenteret!
  7. Gave kurve. Tag et par ting, som du kender modtageren ønsker - sæbe, te poser, noget - og arrangere dem i en smuk kurv med nogle cellofan eller silkepapir og bånd.

Når det kommer til stykket, er hjemmelavet julegaver altid værdsat - for den tid og energi lagt i dem, samt selve indholdet af de julegaver. Disse julegaver, som du foretager, er en stor enkeltstående gave eller en fantastisk tilføjelse til de gaver, du allerede har købt.