Hvordan man laver Hjemmelavet Duftlys: Candle Making Instruktioner

Hvordan man laver Hjemmelavet Duftlys: Candle Making Instruktioner

Køb duftende stearinlys kan være meget dyrt, især stærke dem, der bevarer deres lugt. Realiseringen af ​​et stearinlys søjle hjemme koster ikke mere end et par dollars, og du kan skræddersy det med dufte og farver, du kan lide. Det kan være tidskrævende, og det kan være farligt, hvis de rette sikkerhedsforanstaltninger ikke følges, men resultaterne er noget, der vil fylde dig med stolthed. Her er hvordan man laver dem:

 1. Saml de nødvendige artikler og redskaber.
  • Først skal du bruge nogle voks. Paraffin er let at finde og er god i næsten enhver form for lys. Paraffin kan findes i supermarkedet under navnet Gulf Wax. Du kan også få candle gør voks, der er lavet med soja.
  • Du skal også bruge en hælde pot, som er blot en metal gryde med et håndtag, som du vil smelte voks i.
  • Har en voks eller slik termometer handy.
  • Candle making kræver fugtspredende.
  • Hvis du vil have din voks at få farve, så er du nødt til at have enten en flydende farve, et pulver eller chip farve, som er en solid pigment chip.
  • Vælg en støbeform til at forme lyset. Hobby butikker bære alt dette udstyr, som de fleste Wal-Marts. Ebay er et godt sted at købe forsyninger så godt, som de er meget billigere end hvad du vil finde i en butik.
  • Endelig skal du have en duft! Duft kommer i et par forskellige former - flydende og fast. Liquid er vanskeligere at anvende, men det er meget stærkere og vil drysse længere.
 2. Vælg dit design. Stearinlys kan foretages i næsten enhver form, fra bolde til lange, tynde vokslys. Der er også komplicerede forme i alle udformninger tænkelige. Den nemmeste form er et lys søjle, som er en tyk cylinder, der er flad på toppen og bunden. Dette er en robust form, der vil sidde støt overalt og har en lang brændetid. Søjle forme er let at finde i de ovennævnte steder, mens det kan tage mere tid og kræfter på at finde mere komplekse former.
 3. Find en varmekilde. Du skal varme til at smelte voks, og det bør være en sikker kilde, der er let at rengøre. Varmekilden vil ende op med voks på det, så mange mennesker ikke kan lide at bruge ovnen. Når du bruger en hælde pot, er der som regel et par dråber, der løber ned puljen efter voks er blevet hældt. Det forbliver flydende i et stykke tid, men til sidst tørrer på overfladen. Det er ikke en god ide at forsøge at tørre den flydende voks, mens den stadig er varm, da der er en god chance for at få nogle fingre brændt. Hvis du bruger en tyk klud håndklæde til at forsøge at rense det op hver gang den hældes, vil håndklæde blive helt ødelagt, da voks ikke vasker ud af stoffet. Det er bedst at blot at planlægge for voks, der vil opbygge som det hældes, og prøv at hælde så skånsomt som du kan for at begrænse mængden, der drypper. En varm plade er en god kilde, da det er let at skrabe voks fra overfladen, og det kan bruges i alle rum, der er praktisk.
 4. Smelt voks. For en typisk lys søjle, skal du bruge mindst et pund. Denne opskrift vil være for én pund, og hvis du vil lave en større lys, skal du blot proportionalt øge ingredienserne. Placer voks i øsende gryde, og klem termometeret på siden. Lad det smelte, men lad ikke temperaturen snyde omkring 300 grader. Voks ild på omkring 375 grader, og det er bedst at bo godt i denne tærskel og samtidig holde det en væske.
 5. Farve voks. Hvis du har besluttet på en farve, tilføj farven til væsken og rør rundt. Farven kan være en væske, et pulver eller chip farve, som er et fast pigment chip. Sidstnævnte er langt den nemmeste at bruge og er meget effektiv i farven voks. For én pund, bruge en fuld diamant chip hvis det er det du har. Hvis du har en lang blok af fast farve, afbryde omkring en fjerdedel af blokken efter en dejlig, rige farver. Hvis du er på udkig efter en mere pastel nuance, bruger omkring halvdelen af ​​disse beløb. Du kan blandingen omrøres med noget, du kan lide, eller du kan bare slosh potten forsigtigt for at blande voks og farve.
 6. Tilsæt duft. Hvis du bruger en flydende duft, tilføje omkring en ounce for en stærk, rigt duftende stearinlys. Eller tilføje mindre for en mere subtil resultat. Hvis du bruger en solid, skal du læse vejledningen om, hvor meget der er brug for et pund voks. Rør eller slosh potten.
 7. Klar formen. Hvis formen har en væge hul i bunden anbringe vægen i hullet i henhold til anvisningerne. Nogle skimmelsvampe kommer med en kit eller lim til at hjælpe holde det på plads. Når vægen er placeret i hullet, binde toppen af ​​vægen omkring noget, såsom en lang ske, eller en pind. Varen vil så blive lagt hen over toppen, holde vægen lige.
 8. Hæld voks langsomt i formen. Jo mere langsomt og forsigtigt du hælder det, jo færre luftbobler der vil være. Når det hele hældes, skal du trykke let på siden af ​​formen for at frigive eventuelle bobler.
 9. Lad voks køligt for en stund, kontrol tilbage ofte for at sikre det er køling jævnt. De fleste stearinlys vil synke lidt i midten, da voks hærder, så mere voks vil sandsynligvis nødt til at hældes i midten med manér det ud. Hvis det er et meget stort lys, vil dette skal gentages flere gange.
 10. Tag den ud. Når lys er helt afkølet og hærdet, som kan tage så lang tid som en dag, afhængigt af størrelsen, tage det ud af formen. Søjle forme er meget let skrånende, så voks ikke vil sidde fast, og siderne er glatte, så den kan glide ud nemt. Det vil komme ud med to ender af væge stikker ud. Den del af vægen, der blev fastgjort til bunden af ​​formen er toppen af ​​stearinlys. Trimme det til omkring en halv tomme lang, og skære vægen fra den anden side.

Du stearinlys er færdig! Vise det stolt. Nu hvor du ved hvordan man laver stearinlys, kan du prøve alle forskellige størrelser og former. Disse instruktioner kan hjælpe dig med at oprette sjove, personlige gaveideer. Tilføj et bånd eller en sjov boble til dine håndlavede stearinlys til at personliggøre dem.

Nødvendigt værktøj:

 • Hælde pot
 • Varmekilde
 • Voks
 • Wick
 • Farve
 • Scent
 • Candle skimmel

Forsigtig:

 • Lad ikke små børn være omkring smeltet voks. Det kan forårsage alvorlige forbrændinger, hvis det spildes, og hælde pot meget varme.

Tips:

 • Et øjeblik flet er en praktisk ting at have for at hjælpe anbringe vægen i en væge hul, men det er ikke nødvendigt. De fleste forme kommer med noget til at holde det anbringe.