Hvordan man laver Guest Sæbe til Holidays

Ferie er tidspunkter, hvor du forventer en masse besøgende til at komme til dit hus og fejre begivenheden med dig. Nogle af disse gæster ophold kun for en dag, men de, der kommer fra fjerntliggende områder ikke har noget valg, men at bo natten (især når det sner hårdt!). For at gøre dine gæster føler sig hjemme, hvorfor så ikke gøre gæst sæber til dem? Disse er en miniudgave af din almindelige sæbe, der kan bruges til en kort eneste gang. Det er en perfekt måde at gøre din gæst føler sig hjemme og spare på penge til sæbe. Eller hvis du er på et stramt budget for gaver, kan du sende dem til dine venner så godt!

  1. Materialer. Ved sæbe, alt hvad du behøver er sæbespåner, vand, en skål, en ske, frugtfarve efter eget valg, sæbe dufte, dekorationer, og ferie-formede cookie cutters. Du kan afhente sæbespåner fra dit lokale supermarked, samt fødevarer farvestoffer og sæbe dufte. Andre bestanddele og materialer kan nemt findes i dit køkken.
  2. Bland ingredienserne. Start med at blande alle ingredienserne. Hæld sæbespåner i skål, omhyggeligt måle mængden baseret på det ønskede antal barer. To kopper sæbespåner kan være nok til at dække gæster til ferien, men hvis du sender dem ud som gaver, kan du tilføje mere. Derefter måler omkring en fjerdedel af en kop vand og sætte et par dråber frugtfarve i det, indtil du har nået den ønskede farve. Hæld denne løsning i røreskålen og bland med sæbespåner grundigt. Tilføj et par dråber af dit valg duft og bland igen.
  3. Skær sæbe i form. Når sæbespåner har absorberet vandet, vil det hærde lidt. Sæt blandede sæbespåner på en bred åben område på din counter-top og danne en plade ud af det, pasning tykkelsen af ​​pladen passer til dit ønskede tykkelse. Når du har bekræftet op pladen, bruge dine ferie-tema cookie cutters i at skære figurer ud af pladen.
  4. Pynt sæbe. Lad sæbe til at tørre og hærde i en dag eller to. Når hårdt nok, kan du begynde at dekorere. Snup et stykke sæbe og dyppe den ene side i varmt vand for at blødgøre det. Når blød nok, holde dine ønskede dekorationer på forsiden af ​​sæbe - det kunne være billeder, klistermærker eller små nipsgenstande, der minder dig af ferie lejlighed. Vær kreativ! Brug din fantasi i den vildeste mulige måde, og du kan bare oprette et mesterværk.

Husk at være så kreativ, som du kan være. Resultatet af din ferie sæbe er op til dig, så sørg for at gøre det ekstra specielt. Du skal bare kunne lægge et stort smil på dine venners ansigter, når de ser den sæbe du personligt gjort for dem. Intet slår en ting, der kommer fra hjertet, ikke?