Hvordan man laver flydende Ghosts til din udendørs Halloween Display

Hvordan man laver flydende Ghosts til din udendørs Halloween Display

I år gør spøgelser at pynte til en Halloween fest eller underholde trick-or-behandlere. Alt det kræver er et lagen, et rundt objekt til hovedet, et par sikkerhedsnåle, og snor eller garn. Her er hvordan man laver flydende spøgelser til din udendørs Halloween skærm.

Trin 1

Finde midten af arket. Fold arket i halve i to retninger, og markere stedet, hvor de to foldelinier mødes. Brug en sikkerhedsnål til at markere midten; du vil bruge dette sikkerhedsnål senere til at hænge spøgelse.

Trin 2

Gør lederen af spøgelset. Du kan bruge noget runde og let for spøgelset hoved. En badebold eller oppustet ballon vil både arbejde. Hvis du vil vedhæfte hovedet til spøgelse, lægge dit ark på gulvet, med sikkerhedsnål på den side der vender mod gulvet.

Trin 3

Saml flydende spøgelse. Nu, samle arket omkring hovedet. Bind et stykke snor eller garn til at holde arket sammen og danner hals spøgelse. Hvis du har placeret den korrekt, bør sikkerhedsnål være direkte oven på dit spøgelse hoved.

Trin 4

Gør spøgelse arme. Omkring to tredjedele af vejen mellem hals og den nederste kant af arket, tilføje en anden sikkerhedsnål. Disse sikkerhedsnåle, placeret i venstre og højre side af spøgelset, vil holde sine arme. Kontroller, at begge sikkerhedsnåle er omtrent samme afstand væk fra hovedet, eller armene vil være lidt skæv.

Trin 5

Giv dit spøgelse et ansigt. Dette er valgfrit, og bør ikke ske, hvis du planlægger at genbruge arket. Du kan bruge permanente markører til at tegne et ansigt. Du kan også bruge sort elektrisk tape, som kan skrælles, hvis du beslutter at bruge arket efter Halloween er overstået.

Trin 6

Hæng de flydende spøgelser. Du kan hænge dem med den samme snor eller garn du brugte til at samle spøgelser eller bruge tandtråd eller fiskesnøre til at gøre det ud til, at spøgelserne virkelig er flydende i luften. Bind et stykke snor til hver sikkerhedsnål, og hænge dem fra tagskægget af dit hus eller en anden struktur med armene spredt bredt. Sørg for at du binde dem godt, så de ikke falder ned i vinden.

Når du laver en flydende spøgelse, lave en hel familie af spøgelser til at skabe en udendørs Halloween display. Du skal blot bruge forskellige størrelse plader og pudebetræk, og større eller mindre balloner eller badebolde.