Hvordan man laver et træ Mosaic

Plante træer og venter på dem til at vokse, kan tage en masse tid og energi. Så for at gøre din egen træ hurtigere måde skabe et træ mosaik. En mosaik i det væsentlige at skabe et billede af en samling af mindre stykker. Oprettelse af en træ mosaik eller en anden mosaik er en sjov gruppe aktivitet, som alle og enhver kan deltage i. Men samtidig skabe et træ mosaik kan være lettere og hurtigere end plantning og voksende et rigtigt træ, er det stadig kræver en masse arbejde, afhængigt af hvor detaljeret du er. Men detaljeret eller ej, vil det altid være sjovt. Her er et par skridt, der vil hjælpe dig med at træffe et træ mosaik:

  • Forestil. Før du begynder at oprette en mosaik, tror først, hvad du vil dit træ til at se ud. Hvilke funktioner vil det have? Vil du have en regelmæssig træ eller et frugttræ? Har du ønsker det skal være en almindelig grøn og brun farvet træ fuld af blade, eller er det et træ i efteråret eller vinteren? Tag disse ting i betragtning. Tænk også på den farve, du vil have dit træ og baggrunden af ​​træet.
  • Opret din disposition. For at hjælpe dig med at gøre et træ mosaik, skaber først en skitse af dit billede. Tegn formen af ​​træet og bruge dette som en reference. Sørg for at trække et stort træ, så du har mere åben plads, du kan udfylde.
  • Grib din farvet papir / materiale. Saml det materiale, du vil bruge. Det er lettere at lave mosaikker ud af papir, så brug byggeri papir eller kunst papir. Brug farven på papir, du vil bruge, og skære små firkanter af papiret. Efter skæring dine firkanter, sæt dem til side.
  • Start indsætte. Dette er den svære del af at gøre enhver mosaik. Spørg dine venner eller dine børn til at hjælpe dig med at indsætte firkanter i de relevante dele af din tegning. Sørg for at indsætte de nødvendige farvede firkanter i de rette vinkler i din tegning. Prøv at bruge op så mange firkanter som du kan. Prøv også at sørge for at ingen mellemrum mellem firkanter. Når du har udfyldt alle rum i dit skitse, sæt din illustration til side for at lade det tørre.
  • Bare nogle påmindelser. Som nævnt, gør en mosaik er en sjov gruppe aktivitet. Du kan gøre det solo, men det ville være så meget lettere og sjovere at gøre det som en gruppe. Selvfølgelig kan du lave mosaikker af en masse andre ting ud over træerne. Bare husk altid at lave en skitse først. Du behøver ikke altid at bruge små papir firkanter. Du kan bruge sten, pailletter og andre pyntegenstande. Endelig være så kreativ, som du kan være!

Anvisningerne nævnt ovenfor, du nu ved hvordan man laver et træ mosaik og for den sags skyld enhver anden mosaik. Så når du keder hjemme på grund af en regnfuld eller snedækket dag eller ønsker at gøre noget som en familie eller en gruppe af venner, så husk altid du kan lave mosaikker.