Hvordan man laver et sundt måltid i 10 minutter eller mindre

Jeg har været vegetar siden januar 2008. Det startede som et nytårsforsæt at opgive kød i en måned. Men en måned forvandlet til et år, så endnu et år, og i sidste ende seks. I årenes løb har jeg prøvet en masse forskellige vegetariske opskrifter.

En ingrediens, der har været en konstant for mig er tofu. Ikke alene er tofu lav i kalorier og relativt højt proteinindhold, men det tager på smagen af ​​uanset hvad du madlavning med det. Det er ligesom en smag kamæleon. Hver gang jeg gør det, det smager anderledes.

Denne opskrift er en af ​​mine favoritter, og kan nemt narre et kødædende dyr til at tro, de spiser kylling. Ikke alene er det en af ​​de bedste vegetariske middage, jeg har haft, men det får dig ind og ud af køkkenet i mindre end ti minutter!

Hvordan man laver et sundt måltid i 10 minutter eller mindre

Soba nudler med tofu og Veggies

Serverer 3-4 | Tid: 10 minutter

Ingredienser:

1 beholder med ekstra fast tofu kubik
1/2 et pund soba nudler
3 kopper arugula
1 stor rød peber skåret
1/2 kop hakkede grønne løg
2 spsk sojasovs

Instruktioner:

I en stor gryde, bring 4 kopper vand i kog. Kog soba nudler i 4 minutter. Skyl og afløb. Sørg for ikke at Kog de soba nudler, som de vil blive meget blød og grødet.

I en stor gryde, tilsæt 1 teskefuld olivenolie. Når panden er varm, tilsæt kubik tofu. Efter at tofu er kogning i ca. 3-4 minutter, tilsæt soya og kok på medium temperatur.

Kog tofu indtil stegt på alle sider. Bring soba nudler tilbage ind i den store gryde. Bland forsigtigt i tofu, peberfrugter, grønne løg og arugula. Jeg foretrækker at tilføje veggies koldt, fordi varmen fra soba nudler let vil damp dem. Hvis du foretrækker blødere grøntsager, koge dem i en lille pande i 1-2 minutter.

Serveres og god fornøjelse!