Hvordan man laver et par tøfler

Hvordan man laver et par tøfler

Slippers er en fantastisk måde at holde dine fødder varme, når du går på den kølige gulv i de køligere måneder. Det er også en måde at holde dine fødder tørre efter walking ind i et badeværelse, hvor en person har fået ordet alle våd efter deres bruser. En masse af butikker er stærkt overpris når det kommer til hjemmesko. Efter alt, er alle hjemmesko lavet af er dybest set stof. Hvorfor ikke lave dine egne hjemmesko, som både vil holde dine fødder varme og giver entydighed, som ingen andre vil have det samme design som dig. Det er også en fantastisk måde at spare penge.

Du behøver ikke at være yderst talentfuld at lave dine egne hjemmesko. Slippers er ekstremt let at lave, da de kun består af stof. Du kan bruge forskellige typer stof som bomuld, flannel, fleece eller andet materiale, der kan føle sig godt på dine fødder.

  1. Den første ting du skal gøre, når du foretager dine egne hjemmesko er skåret omridset, der passer din fod størrelse.
  2. Når du har plukket ud af en struktur, stå på et stykke pap og markere pap med fire mærker; en over din største tå, en på hver side af din mund, når det bredeste sted er, og en ret, hvor hælen starter. Forbind de fire punkter for at gøre en oval form på pap.
  3. Du bør tilføje omkring halvdelen af ​​en tomme omkring det ovale for at sikre tøflen er stor nok.
  4. Når du opretter din disposition, skåret ud mønsteret og spore det på et andet stykke karton. Denne anden stykke vil være for din anden fod.
  5. Efter at lægge stoffet ned og vedlægge begge mønstre med ben, så du nemt kan spore omkring det.
  6. Du skal være sikker på, at du klippe ud to sæt af hver mønster, så du har i alt fire afskårne stoffer.
  7. Læg stoffet ned og placere stykke pap i midten for at skabe en sandwich.
  8. Sy de to stykker sammen for hver fod, så pappet forbliver i midten. Dette vil give stødpude for dine fødder.
  9. Dernæst skåret ud to lange stykker til anklen del af din tøffel. Du kan gøre denne del så tyk eller så tynd som du gerne vil, afhængigt af hvor højt du vil have tøffel at gå.
  10. Sy stoffet, der for nylig blev skåret til sålen af ​​tøflen.

Du har nu oprettet en behagelig og unik tøffel. Vær sikker på at finde mønstre, som ingen andre vil have at oprette din egen individualitet. Realiseringen denne tøffel er meget billig og kan endda være lavet af ekstra stumper af stof, der sidder rundt i huset.