Hvordan man laver et hus til salg Flyer

Hvordan man laver et hus til salg Flyer

Hvis du sælger dit hus, den første ting, du behøver, er en â € ~House For Saleâ € ™ flyer. Dette kan vises uden for dit hus, eller du kan også sende dem rundt dit nabolag. Nogle mennesker vælger at reklamere for deres huse på aviser, men det kan koste en masse penge. Du kan oprette din egen â € ~For Saleâ € ™ flyer at undgå at skulle betale for en annonceplads.

Forinden dette, er du nødt til at vide, hvad der udgør en god flyer. Her er de trin, du kan følge for at oprette din egen â € ~For Saleâ € ™ flyer:

  1. Saml alle materialerne. Ved at gøre din egen flyer, nogle af de materialer, som du har brug omfatte en pakke af tykt papir, ply træ, søm, tape, hammer, markører, saks og plast.
  2. At gøre flyers. Brug en tykt papir for hver flyer, som du kommer til at gøre. Du kan bruge markøren til at skrive detaljerne i dit hus på tykt papir. Hvis du ikke ønsker at bruge markører, kan du også vælge at udskrive flyers. Brug farvet papir, så folk nemt kan se din flyer langvejs fra.
  3. Oplysninger om flyer. Husk at inkludere alle de oplysninger, der kan være nødvendige for den potentielle købere. Nogle af disse er det område af ejendommen og området af huset, adresse, antal etager, antal værelser og badeværelser og faciliteter inkluderet. Du kan også medtage de opgraderede områder i dit hus. Sørg for at sætte dit navn og kontaktnumre i bunden af ​​den flyer, så de ved, hvem de skal kontakte for spørgsmål. Et andet tip er at omfatte de ting, der gør det godt at bo i dit nabolag, såsom nærhed til byen, roligt kvarter, sikkerhed, etc.
  4. House tegn. Bortset fra flyers, kan du også holde en sing lige foran dit hus. For dette, skal du også bruge tykt papir, og indeholde alle de oplysninger, du har på din flyer. I stedet for at give dem et kontaktnummer, kan du fortælle dem til bare ring din doorbell. Brug neglen og hammer til at vedhæfte din flyer til krydsfiner. Bagefter skal du vælge et sted på din gård, hvor skiltet vil let ses. Dæk flyer med plastkappe, så det vil være beskyttet mod regn.

Det er skridt, hvordan du kan lave din egen â € ~For Saleâ € ™ flyer til dit hus. Du kan få dine flyers fotokopieres, så du kan have flere kopier. Det er billigere end at udskrive hver flyer. Du kan give disse flyers til dine naboer og venner, der måske kender nogen, der kunne være interesseret i at købe dit hus.

En anden ting du kan gøre, hvis du planlægger at sælge dit hus, er at tjekke nogle websteder, der har lister over boliger til salg. Der er hjemmesider som disse, vil ikke debitere dig noget for at dele din hus. Hvem ved, måske den næste ejer af dit hus være et sted over hele verden.