Hvordan man laver et godt første indtryk

Hvordan man laver et godt første indtryk


Ved du, hvordan man laver et godt første indtryk? Selvom det ikke altid fair, vil mange mennesker dømmer dig baseret på de første par minutter, undertiden sekunder, med dig. Heldigvis er der nogle nemme tips du kan følge for at starte din date ud til højre.

Hvordan man laver et godt første indtryk: Udseende

Dit udseende er en af ​​de første ting din date vil bemærke om dig. Hvad du bør bære afhænger af sæsonen, placeringen af ​​din date, og hvad du føler dig mest tilpas i. Start med at vælge vejr-passende tøj. Du kan se godt ud i en ærmeløs skjorte, men du vil være for koldt at bære det om vinteren. Næste, finde ud før tid, hvor du går på din date. Du ønsker ikke at over-kjole til en afslappet aften, heller ikke du ønsker at under-kjole til en mere formel dato. Endelig bære noget, der gør du føler dig godt. Du vil være nervøs nok på din date; ikke tilføje til din stress med dårlige tøj valg.

Udseende Beyond Apparel

Hvordan du ser, afhænger af ordentlig hygiejne samt. Sørg for at dit hår ser velplejede. Overvej at få en klipning, hvis du ikke har haft en i et stykke tid. Du må ikke ændre din frisure, dog. Kvinder kan bære makeup, men ikke sat på for meget. Det samme gælder for parfume og cologne.

At tale med din date

Efter tøj og hygiejne, den næste ting din date vil bemærke om dig er din stemme. Dette omfatter dit ordvalg, talehastighed og stemmeføring. For mange mennesker er dette den vanskeligste del af den første dato.

Hvis du nogensinde har interviewet til et job, bruge nogle af de samme teknikker på din første date. Vær opmærksom, vis begejstring for din date, og den aktivitet, du deler, være positiv og komme forberedt med nogle spørgsmål. I en god dato samtalen vil flyde naturligt, men du kan få brug for at få samtalen i gang med nogle preplanned spørgsmål eller kommentarer. Det er langt bedre at planlægge end at sidde i stilhed.

Kropssprog er også vigtigt

Non-verbal kommunikation kan undertiden være lige så vigtig som din verbale kommunikation. Bevare en god kropsholdning og tjene masser af øjenkontakt. Overvåge, hvad du gør med dine arme. Hvis du holder dem foldet på tværs af din krop; det giver indtryk af, at du er lukket for den anden person. Mens subtile, kan det få din date tænker du ikke nyder selv.

First Impressions Online

Efterhånden som flere mennesker mødes online, er det vigtigt at gøre et godt indtryk der. Du vil aldrig gøre det til den første date, hvis du ikke vinder ham eller hende over online først.

Din dating profil er det første sted at starte. Sørg for at have et godt foto bogført og tage sig tid til at skrive en engagerende profil. Når der kommunikeres, så prøv at være i overensstemmelse med din sats for kommunikation. Hvis du starter hurtig kommunikation frem og tilbage, og så er du pludselig stopper, kan den anden person tror at du har mistet interessen.

Inden du sender en e-mail, så tjek det for grammatik og stavefejl. Det behøver ikke at være så perfekt som din engelske sigt papirer, men det bør ikke være fejl-redet, enten. Tag dig tid til virkelig at besvare eventuelle spørgsmål personen har for dig. Det behøver ikke at være nye længde. Et afsnit eller to er normalt nok. Også tænke på et spørgsmål til din potentielle date til at svare. Ved at stille et spørgsmål, du også videregive ansvaret for kommunikationen frem og tilbage.

Be Yourself

Hvordan laver man et godt første indtryk undertiden virker som om du har brug for at maskere hvem du virkelig er; men det er ikke sandt. Frem for alt, du har brug for at være dig selv. Hvad du gør, er at præsentere den bedste version af dig selv.