Hvordan man laver en Wooden Train Whistle

Du kan købe et tog fløjte legetøj til dit barn i en legetøjsbutik. Disse normalt kommer i forskellige farver, som du kan vælge imellem. De kommer også til en pris. Hvis du ønsker at købe dit barn en træ tog fløjte, kan du ønsker at tænke to gange. Det er lettere og billigere, hvis du laver en! Det tager kun et par timer at skabe et træ tog fløjte. Her er de trin, du kan følge for at gøre dette legetøj:

  1. Saml alle nødvendige materialer. Først samle alle de materialer, som du har brug for projektet. Disse er blokke af træ (ask), en dyvel, trælim, sandpapir, blyant, sav, lineal og en boremaskine. Du kan købe træ og dyvel fra din lokale håndværk butik eller fra en tømmer værftet. Også tjekke din garage. Du har måske træstykker liggende, som du kan bruge til dette projekt.
  2. Forberedelse af træ. Først får blokken af ​​asketræ. Du kan bruge en klemme til dette, så du kan bore ind i træet lettere. Brug linealen at få midten af ​​træklods. Markere midten med en blyant.
  3. Boring træet. Det næste skridt er at bore dele af træ til at skabe fløjte. Først bore på mærket, som du gjorde i midten af ​​blokken. Bor indtil du når omkring fire inches ind i træet. Brug saven til at skære den ene ende af blokken, men sørg for, at du ikke skære hele vejen igennem. Fra det punkt, hvor du stoppede, skåret 90 grader. Brug din blyant og fra 90 graders snit, markere en diagonal linje, der vil resultere i en 45 graders vinkel. Brug saven og skær på den markerede linje, du har foretaget.
  4. Sand træet. Når du har foretaget alle de nedskæringer, det næste skridt er at sand træet, så det vil være glat. Gør dette indtil du er sikker på, at der ikke er skarpe ender eller træpartikler stikning ud af træ.
  5. Skær dyvel. Få træ dyvel og klippe det omkring halvdelen og tomme i længden. På enden af ​​dyvel, måle omkring tre ottendedele af en inch og skære dyvel der med kniven, men ikke hele vejen igennem. Sand disse dele også.
  6. Lim delene sammen. Når du er klar med det træ, som du oprettede tidligere og dyvel, kan du sætte den træklods i fløjte hul. Påfør trælim således at delene forbindelse til hinanden. Vent til limen tørre, før du begynder at bruge fløjten.

Det er skridt, hvordan du kan lave din egen træ tog fløjte. Du kan male fløjten i alle farver, du ønsker. Du kan også justere tonehøjden af ​​fløjten ved at justere længden, hvor du lægger de nedskæringer på træet. Opret omkring tre til fire træ fløjter, så du kan spille sammen med dit barn.