Hvordan man laver en VCD film fra et Sony Handycam

Modtog du en Sony Handycam til jul? Lucky dig! Nu hvordan man bruger det til sin maksimale potentiale? Først og fremmest er det vigtigt, at du læser manualen, der følger med Handycam. Dette vil give dig detaljerede instruktioner om, hvordan du skal bruge din nye gadget. For at gøre læring lettere for dig, tage tid til at eksperimentere med de forskellige knapper at se, hvordan de arbejder.

Der er mange Sony Handycam-modeller på markedet i dag, og de fleste af dem prale af funktioner som optisk Steady Shot for rystelser korrektion; Ansigtsregistrering giver høj kvalitet facial funktion optagelse; Fremhæv afspilning for lettere og mere effektiv redigering (komplet med musik soundtrack); og Touch Panel skærm, som hjælper dig med at vælge de passende kontroller bedre ved blot at trykke på den relevante område på skærmen. Uanset hvilken model du har, men det er næsten altid sikker på at du vil være i stand til at lære at bruge det uden problemer.

Hvis du ønsker at se forenklede og generelle instruktioner om hvordan man laver en VCD film fra en Sony Handycam, læs videre:

  1. Sæt et bånd i kameraet. En Mini DV-bånd skal passe dit Handycam. Hvis du ikke er sikker, kan du medbringe dit Handycam med dig til elektronik butik og spørge med ledsager, hvilken type bånd, du får brug for.
  2. Tænd kameraet. Knappen skal kunne ses tydeligt, uanset hvilken model du har. Sørg også, at du fjerner objektivdækslet.
  3. For at gøre din optagelse nemmere at åbne mekanisme, der har LCD-skærmen. Du vil være i stand til nemt at se hvad du filmer.
  4. Tryk på "Record" -knappen. Du ville vide, at du optager, hvis du ser en rød indikator på skærmen. Når du ønsker at stoppe optagelsen, skal du blot trykke på optageknappen igen.
  5. Ved, at der er andre effekter og funktioner, som du kan integrere under optagelserne. At vide hvordan man bruger dem, bør du igen, skal du kontakte din brugervejledning. Du kan også gå til den officielle Sony Handycam hjemmeside for gratis tutorials tilbydes der.
  6. Når du har optaget din video, kan du tilslutte videokameraet med din computer ved hjælp af de kabler, der fulgte med dit Handycam. Gem din fil på dit skrivebord, så du kan få adgang til det nemt.
  7. Du kunne redigere din video ved hjælp af Windows Movie Maker. For tips og tips til, hvordan du kan gøre dette, så tjek steder såsom den officielle Microsofts websted.
  8. Når du har redigeret din video, kan du brænde den til en cd. Sørg for at du har Nero StartSmart. Når du har det kan du nemt følge brugervenlige instruktioner til at brænde din cd.

Der har du det! Det er nogle af de meget nemme skridt til at gøre en VCD film fra Sony Handycam. Tøv ikke med at eksperimentere lidt, så du kan finde en stil entydigt din egen. Mest af alt, så glem ikke at have det sjovt, mens du opretter dine videoer! Held og lykke!