Hvordan man laver en Thunder Tube

En torden rør er en meget nysgerrig håndholdt slagtøj legetøj, der genskaber lyden af ​​torden, når du ryster den. Afhængigt af hvordan du flytter torden rør, kan du oprette usædvanlige og mærkelige lyde, hvilket gør det en meget kreativ enhed til brug i musikalske og lyd forestillinger.

En torden rør består af en cylinder, der resonerer med en lyd efterligne torden, takket være en tromle hoved fastgjort til den ene ende af røret og en 18 tommer metalfjeder, der er fastgjort til tromlens hoved centrum. Thunder rør spore deres rødder til American Indian musik, hvor de blev brugt med trommer, regn pinde og fløjter at genskabe lyd og bevægelse pludselig storm.

Thunder rør er nydes af børn og musikere i alle aldre, men de kan koste op på $ 25 ved detailbutik. Overveje at gøre det en familie kunst og kunsthåndværk projekt på en regnvejrsdag at lave dine egne thunder rør.

  1. Begynd at indsamle pap rør, der kommer med et stykke køkkenrulle ruller og wiren forår fra en gammel spiral bundet notesbog.
  2. Med en saks, skære en 12-tommer kvadrat tung aluminium håndværk metalplader i små stykker i forskellige størrelser. Træk en gummi ballon over den ene ende af din pap køkkenrulle rør. Stå din tube opretstående i et stykke pap og tegn omridset af rørets ende, skære denne cirkel og stikke et lille hul i midten af ​​cirklen, hvorigennem du lægger enden af ​​wiren foråret.
  3. Nu fylde din paprør halvvejs fuld med dine skåret aluminium stykker, forsegling enden af ​​røret ved at fastgøre pap cirkel og hængende wire foråret med lim og lade det tørre i flere timer eller natten over for at sikre, cirklen er forsvarligt fastgjort.
  4. Du ønsker måske at male din torden rør eller tilføje diverse mærkater eller gnister pailletter til at dekorere det. Nu er du klar til at gøre nogle støj. Hold torden rør i den ene hånd, således at fjederen hænger nedad. Nu ryste eller rulle røret i en række forskellige retninger. Dette vil medføre, at fjederen inde til at vibrere imod aluminium stykker fyldning af røret, en lyd, der vil overføre til ballonen dækker i den modsatte ende af røret.

Lydene, som du opretter ved hjælp af din hjemmelavede torden rør vil svare til den knitrende og brølende af en sommer tordenvejr. Hav det sjovt at se, hvor mange forskellige og unikke lyde, du kan oprette ved at ryste, raslende og rullende din torden rør.