Hvordan man laver en Throw Pillow

Et kast pude er en af ​​de nemmeste ting at gøre, og et stort projekt for en begyndelse syerske. Disse er nogle enkle trin til at hjælpe dig med at træffe et indkast pude, der kan gøres på mindre end en halv time.

  1. Det første skridt er at beslutte, hvor stor du ønsker at gøre kaste pude. Dette vil afgøre, hvor meget stof, du får brug for. En god målinger for en dejlig mellemstor pude er 18 "med 18". Da puder har to sider, skal du få nok stof til at være i stand til at skære disse dimensioner to gange, plus en ekstra tomme hver retning for sømrum.
  2. Når du har bestemt, hvor meget stof, du har brug for, kan du købe dit stof. Pyntepuder til en sofa eller stol er ofte en tungere møbelstof. De kunne også være en tungere silke, chenille eller bomuld ænder lærred. Mens du er på stof butik, vil du også nødt til at købe den polyesterfibre fyld til at gå ind i kast pude.
  3. Det næste skridt er at skære stoffet. Du bliver nødt til at skære ud to stykker: en for hver side af puden. Du bliver nødt til at tilføje 1/2 "til hver kant for sømrum. For eksempel, hvis du ønsker en pude, der er 18" med 18 "inches, vil du nødt til at skære to felter, der hver 19" med 19 ".
  4. For at gøre kaste pude, skal du sætte dit stof firkanter med de rigtige sider sammen. Den "højre side" af stoffet er, hvad der normalt ville være uden for puden. Du kan fastgøre rundt om kanterne, hvis du skal. Brug en symaskine til at sy omkring tre sider af stoffet med søm linje 1/2 "fra kanten. På den fjerde side, sy den lukket om halvvejs. Du skal lade resten åben for nu, så du kan fylde puden.
  5. Når du har syet sammen brikkerne i kast pude, skal du slå den højre side ud. Brug et strygejern til at trykke på Åbn sømmene. Derefter kan du fylde puden med fiber fyld. Når du har proppet det rart og fuld, det sidste trin er at lukke åbningen. Dette gøres bedst med hånd syning. Brug skjult søm, så du ikke kan se det udefra.

Efter syning åbningen lukkes, puden færdig. Smid det på din sofa og nyde.