Hvordan man laver en Stretch armbånd

Hvordan man laver en Stretch armbånd

Håndlavede smykker er nemt og sjovt at lave. Disse enkle instruktioner om, hvordan man laver en strækning armbånd vil efterlade dig med en farverig, wearable armbånd i mindre end en time.

Trin 1

Saml dine leverancer. For at begynde at gøre en strækning armbånd, start ved at samle dine leverancer. Du skal bruge en rulle på 5 mm elastisk elastik snor, saks, perler (glas eller plastik) og en lukning (hvis du ønsker det). Du kan også vælge at have en lys håndklæde handy at hjælpe dig med at holde dine perler i at rulle væk, som du snor din stretch armbånd.

Trin 2

Start med at måle længden. Før du kan begynde at sætte perler på din stretch armbånd, skal du først kende den længde, du ønsker at gøre dit armbånd. Så måle størrelsen af ​​håndleddet det bliver nødt til at passe på, og skære snoren en ekstra 3 eller 4 inches længere end (at give mulighed for vrikke værelse og længde til at binde det). Husk, at dit armbånd er lavet til at strække sig, så det er ikke nødvendigt at armbåndet længere end bredden af ​​håndleddet - det vil strække sig til at passe over hånden og derefter perfekt pasform omkring håndleddet hvis målt korrekt.

Trin 3

Opret dit mønster. Du kan nu begynde at tænke over, hvad slags en ​​perle mønster, du vil oprette på strækningen armbånd du vil gøre. Vil det være alle én farve? Vil du bruge tilfældige perler? Eller vil du bruge en blanding af perler i forskellige mængder for at skabe en unik farve mønster? Udseendet af din stretch armbånd er virkelig op til dig. Bare sikre, at du lægge ud dit mønster på bordet eller håndklæde, før du begynder snor på dine perler. Denne måde, vil du vide med sikkerhed, at du har nok af hver farve perle, som du behøver.

Trin 4

Gør din stretch armbånd. Med din elastik snor klippes og dine perler lagt ud, er du klar til at gøre din stretch armbånd. Start med at binde en knude i slutningen af ​​din elastik snor, efterlader en smule snor i overskud, så du kan binde armbånd sammen. Hvis du skal bruge en lukning for din stretch armbånd, slips om lukningen på dette punkt, og ikke bekymre dig om at efterlade ekstra streng (som du ikke behøver at binde enden). Afhængigt af hvor tynd din elastik snor er, kan du ønsker at bruge en nål til at hjælpe dig med at få dine perler på din streng. Men hvis du har et godt øje, bør du være i stand til strengen alle dine perler på din elastik snor uden for meget besvær. Sørg for at holde op med at se på din samlede armbånd gang imellem, da skemaerne mønster, så du kan være sikker på at du ikke har lavet en fejl. Placer alle dine perler på din elastik snor.

Trin 5

Sikre dine perler vil ikke falde af. Holding i slutningen af din stretch armbånd fast (slippe det nu ville være en katastrofe!), Binde de to ender af dit armbånd sammen eller fastgøre den anden halvdel af lukningen. Der bør ikke være elastisk snor synlig på din stretch armbånd, når den er færdig.