Hvordan man laver en Stained Glass Kaleidoscope

Et kalejdoskop er en af ​​de geniale ting, som aldrig undlader at blænde. Det er ligesom en gammeldags teleskop, men det kan sætte en nuance og endda blande farver i din opfattelse. Det gode er, at det at lave en kulørt glas kalejdoskop kan gøres af alle gamle nok til at arbejde med værktøj. Her er de trin, du skal vide at konstruere dit eget øje-drilleri kalejdoskop.

  1. Forbered materialerne. De nødvendige materialer er: PVC-rør eller en hule og lang cylinder med omkring en til to inches i diameter, spejl / s, sandpapir, papirer eller væv som fyld, glas, glasscutter, pap, saks, lim, gaffatape, farvet glas forskellige farver og gummibånd.
  2. Skær spejle i tre lige store dele. Skær dem i trekanter med en og en halv inch længde på hver side. Dette vil omfatte kaleidoscopeâ € ™ s linse. Du kan skære dem selv ved hjælp af en lille sav. Gør dette meget omhyggeligt, da lægge meget pres og fremskynde den skærende job kan ødelægge spejlene eller endda bryde dem i stykker. Efter at skære dem op, udjævne kanter ved hjælp af sandpapir. Må ikke overdrive det, fordi du kan ændre mirrorâ € ™ s størrelse betydeligt.
  3. Tape spejlene. Holde dem op på en måde, at de vil skabe et trekantet pyramide (uden en base) med spejlet side på indersiden og uigennemsigtig side på ydersiden. Du vil bemærke, at det er praktisk svært at gøre dette. For at løse dette, skal du bruge elastikker til at sætte spejlene på plads og fyld silkepapir indeni. Efter at gøre dem relativt stabilt, blidt og forsigtigt tape dem sammen ved hjælp af gaffatape.
  4. Stick spejlene ind i røret. Når du er sikker på, at linsen kan sættes ind i PVC-rør og kan fastgøres, sætte det ind omtrent den midterste del af røret.
  5. Opret en cirkel pap omtrent samme diameter som PVC-rør. Lav et lille hul i midten. Stick denne cirkel pap til den ene ende af røret med lim. Lad tørre.
  6. Klip to glas cirkler. Brug en glasscutter at gøre dette. Du kan også bede isenkræmmer til at skære dem for dig. Størrelsen af ​​glas kredse skal være omkring størrelsen af ​​PVC-rør.
  7. Lav en pap cylinder. Klip omkring 1 tomme af pap og holde begge ender med lim. Lad det tørre. Efter det tørrer, holde det til et af de glas kredse klargjort tidligere.
  8. Placer farvede glas i pap cylinderen. Sæt de farvede glas inde i cylinderen, montering dem på plads inde i cylinderen. Du kan vælge, hvordan du placerer dem i henhold til den ønskede virkning. For eksempel kan du vælge at sætte en grøn farvet glas, før en blå en, skabe grøn-blålige effekt på visningen. Ikke desto mindre, give plads, så der vil være plads til visning okularet.
  9. Fastgør pap cylinderen ind i dækket ende af røret. Fastgør positionen ved at holde dem med lim og gaffatape. Når de våde dele, der allerede havde tørret og tilsyneladende sikker, kan du nu se gennem den anden ende af røret og nyde udsigten over din nye farvede glas kalejdoskop.

Du kan dekorere ydersiden af ​​anvendelsesområdet ved at male det selv eller indlejring i perler eller sådan. Ikke desto mindre, skal du ikke sætte i for tunge ting, fordi de kunne ødelægge din kalejdoskop.