Hvordan man laver en Skrot Quilt

Kunsten at gøre en skrot quilt nyder en genopblussen takket være den igangværende recession og den fremherskende holdning ikke at lade noget gå til spilde. Skrot quiltning er en populær håndværk aktivitet, hvor rester af materiale reddet fra andre projekter bliver omdannet til et nyt projekt, en skrot dyne for yderligere nydelse.

Der er ingen hårde og hurtige regler for at gøre en skrot quilt, hvilket er, hvad mange crafters gerne om det. Men der er nogle retningslinjer, hvis de følges, vil resultere i en mere smuk og kunstfærdige endelige quilt resultat, at man ville være stolt af at hænge som kunst eller funktionelt bruge i en stue, hule eller soveværelse.

Den bredere vifte af trykte stumper du indsamler til din dyne, jo bedre ser det vil være. Medtag striber, plaider, Calicos, blomster, geometriske mønstre og vintage nyhed prints. Medtag alle regnbuens farver i dit farvevalg, med en bred vifte af nuancer og toner i disse farver. Må ikke begrænse dine stumper til tekstiler alle har samme størrelse - sort er livets krydderi, når det kommer til at skrotte quiltning. Planlæg at omfatte mindst et par neutrale toner i din skrot quilt, såsom sort, hvid, brun og fløde for at forhindre, at dine quilt farver og mønstre fra for højt overvældende stykket.

Hvis dine egne stumper tendens for meget i retning af en kategori frem for en nice sort, skal du kontrollere internettet til at deltage i en quilt stof swap gruppe at losse det, du har for meget af, og udfylde de tomme felter med mønstre og farver bidraget fra en andens skrot kassen.

Fordi der er ingen regler for skrotning quiltning, kan du bruge så mange stoffer som du vil, og valget af mønster eller hvor ofte du gentager et mønster er helt efter eget valg. Det er en god idé at lege med dit stof scraps før du starter din quilte projekt for at finde ud af, hvor godt visse farver, teksturer og tekstiler vil supplere hinanden i det færdige produkt. Skønheden i at gøre en skrot quilt er, at hvis du ikke kan lide det endelige resultat, kan du prøve igen.

Realiseringen skrot dyner ud af gamle t-shirt logoer og udskrifter eller babytøj gør en mindeværdig gave til fødselsdage og gradueringer. Du kan også tema dynen som en lavet helt af Hawaii stof scraps eller faux pels scraps.