Hvordan man laver en servitrice kostume

Selv med de ændringer i moden, servitrice kostume stadig holder sin charme. Det er fortsat en favorit kostume blandt piger i kostume parter, og under Halloweens. På grund af dette, kan du nemt finde en servitrice kostume i online-butikker og sparsommelighed butikker, når lejligheden kræver det. Selvom shopping for dit barns servitrice ensemble er praktisk, kan du spare en masse penge ved at gøre kostume selv. Hvis du vil vide hvordan man laver en servitrice kostume, læse vejledningen nedenfor:

  • Forbered materialerne. Du skal bruge ½ værftet hvid mærkes fra en 72-tommer bolt, 9x12 inches ark farvet filt, 4 meter smal blondekant, en saks, et målebånd, en varm lim, et stykke papir, 3 hvide knapper, 1 legetøj tiara, en skrædder 's kridt, og en almindelig t-shirt med en matchende skjorte at få en servitrice kostume. Hvis du planlægger at lave en bakke til at gå med det, udarbejde en plastbakke, 1 klar plast kop, 1 brun snørebånd, 3 stk hvide cocktail servietter, 1 tomme røde pompon, vatkugler og en gaffatape.
  • Mål kostume stykker. Mål krave og ærmerne på t-shirten. Optag målingerne i et stykke papir. Dernæst får nederdel og beslutte, hvor længe du vil forpladsen til at være. Ved hjælp af en skrædder 's kridt, markere det sted, hvor du vil have forpladsen at lægge. Derefter måle længden fra taljen af ​​skørtet op til det sted, du har markeret. Skriv dette også i papiret. For forklæde slips længde, måle dit barns taljen og tilføje omkring 12 inches til det. Der er et overskud 12 inches, så du kan binde forklædet i en bue på dit barns ryg. Put denne måling også i det stykke papir.
  • Klip kostume stykker fra den hvide filt. Skitser forpladsen, forklæde slips, krave og manchetter på den hvide filt, ved hjælp af målinger, du har taget tidligere, som reference. Klip de kostume stykker, og bruge varm lim til at sammensætte forpladsen og forklæde slips. Når du er færdig, skal du bruge varm lim til at trimme kostume stykker med blonder.
  • Gør servitrice hat. Lav en servitrice hat ud af den farvede filt ved først at folde den ind i et rektangel. Dernæst gange over hjørnerne, så det ligner en trapez. Trim den længste side af hætten med hvide blonder. Lim hatten på et stykke legetøj tiara, så det ville være let at sætte på.
  • Gør servitrice bakken. Hvis du vil, kan du tilbehør til din barns servitrice kostume med en servitrice bakke. Hvis du vil oprette en servitrice bakke, søge efter en plastbakke, der er lys nok til dit barn til at bære. Dernæst sår en brun snørebånd omkring flere stykker vatkugler, og læg den i en klar plast cup. Top det med en rød pompom. Du har nu en is sodavand til din servitrice bakken. Brug lim til at fastgøre sodavand til bakken, og tape flere servietter på bakken som ekstra tilbehør. Gør det nemt for dit barn at bære bakken ved at oprette en håndledsrem på bunden ved hjælp af gaffatape.

Lad dit barn bære eventuelle hvide lærred sko til at fuldføre ensemble. Hvis du vil, kan du forvandle skoene i sadel sko ved shading sin midten med sort markør. Hvis du vil oprette en 50'er servitrice look, krølle dit barns hår, orlov på nogle pandehår, og sætte det op i en hestehale.