Hvordan man laver en Second Life Host Genoptag

Med fremkomsten af ​​ny teknologi i gaming verden, har 3D virtuelle spil blevet et hit. Second Life er et af disse 3D-spil. Det er et online underholdning, der er bygget og vedligeholdes af Linden Research. Second Life er drevet af en valuta i form af Linden dollars. Disse spil valutaer kan bruges til at skifte over amerikanske dollars og andre internationale valutaer.

Den bedste måde at tjene de Linden dollars er ved at søge tjeneste og beskæftigelse i Second Life samfund. En af de mest typiske job for en bruger ville være Host position. Da den nævnte position i Second Life samfund er den mest populære, skal du bruge en Host CV i at få dette job. Her er nogle af de teknikker, der vil hjælpe dig med at opnå den position, du ønsker:

  1. Deltag i fællesskabet. Søg efter startsiden af ​​Second Life. Udfyld de dokumenter, der er nødvendige for at være medlem af samfundet. Vent på bekræftelse og du er klar til at komme i gang.
  2. Hent den nødvendige software. Klik på linket, der vil føre dig til Download Center. I centrum vil du blive spurgt, om du ønsker en grundlæggende eller en præmie pakke. Det er op til dig at beslutte. Betal kontoen gebyr og downloade produktet. Kontoen gebyr vil udløbe efter en måned. Du kan gemme softwaren og derefter installere det, eller du kan køre softwaren på én gang.
  3. Rediger din profil. Kontroller fanen til redigering. Vælg din konto. Vælg afsnittet mærket som "Om". I "Om" del, skal du indtaste dit første og sidste navn (Second Life profil kun). Stjernen symbol vil hjælpe dig med at træffe dit navn vises i midten.
  4. Indtast din adresse. Det næste skridt er at indtaste din placering. Hvis du er nybegynder, kan du bruge din e-mailadresse eller et netværk adresse som en midlertidig adresse. Men hvis du allerede har købt bolig i Second Life samfund, kan du bruge den adresse, der blev givet til dig.
  5. Beskriv dig selv. Indtast "Om" fanen. Skriv en kort beskrivelse om dig selv. Være meget specifik. Giv fakta, der vil tilskynde folk til at blande sig med dig. For eksempel kan du beskrive dig selv som "Jeg er belæst mand. Jeg er godt i maleriet. Jeg elsker fest. "
  6. Lav en liste over dine Second Life-værktøjer. Hvis du har en personlig computer eller en mikrofon for eksempel, kan du medtage det på din liste. Disse værktøjer vil være nyttigt at tiltrække flere naboer i samfundet.
  7. Liste dine talenter. Hosting færdigheder er de bedste aktiver. For eksempel kan du medtage "Jeg har den bedste emoting talent".
  8. Bekræft din note kort. Du kan finde dette i afsnittet "Inventory". Dine gemte data i Notekort vil fungere som din Host CV.

Disse tips vil give dig de hotteste Host CV i Second Life. Worry ikke mere, fordi du helt sikkert vil tjene et par Linden dollars under dit ophold i Second Life.