Hvordan man laver en rund kage

Evnen til at producere en lys, fluffy lækker kage er, hvad der adskiller den store kok fra den middelmådige. Boks kager og pakketure kage opskrifter er billige og rigelige; den sværeste del vil beslutte, hvilken opskrift til at bruge og designet. Jeg kan ikke hjælpe med at indsnævre de valg for opskriften, men jeg kan fortælle dig, at lave en rund kage er langt nemmere end de fleste tror, ​​og giver en langt større "wow" faktor end sin fætter arket kage.

Du kan også lære fremragende udsmykning tips, der kan fikse op selv den simpleste kage med de fremragende guide kage udsmykning hemmeligheder.

Mange mennesker er tilbageholdende med at hoppe i og prøve kræfter med at lave en rund kage. Det ser meget professionelle og kompliceret i forhold til et ark kage, men med lidt arbejde og tålmodighed gøre en rund kage kan være en simpel og behageligt motion.

Uanset om du bruger en opskrift fra en boks kage mix eller starter fra bunden, dejen til kagen er op til dig, men ordentlig forberedelse af kagen tin er af afgørende betydning. Mange opskrifter kræver smøring en kage tin før bagning. For at sikre succes tage den retning et skridt videre. Smør bunden og siderne af kagen tin med spray på olie eller gnide på fedt, så ryst et par spiseskefulde mel i bunden og siderne. Endelig skæres et stykke pergamentpapir til den korrekte størrelse, således at det også ligger i bunden af ​​tin og fedt at så godt. Nu, hæld dejen i en runde kage dåser. Disse få skridt vil sikre, at den runde kage har en let frigivelse fra tin.

Når kagen er kogt det næste skridt i at gøre en runde kage er at lade kagen afkøle. Arbejde med en stadig varm eller varm kage vil ødelægge kagen; kage runder kan knække og glasur vil smelte. Det er bydende nødvendigt, at kagen runder køle helt inden den overgår dem fra tin og forud for at forsøge at frost kagen.

Uanset om du arbejder med to, tre eller endda fire lag, frosting en rund kage er nemt. Placer den første runde på en tallerken eller fad og læg en kop eller flere af frosting på toppen. Glat det ud jævnt til siderne, og derefter placere endnu et lag oven på det. Gentag denne proces for alle lagene. Endelig frost siderne og toppen af ​​kagen. Enkel, effektiv og smukke; lave en rund kage kan være omdrejningspunktet for et middagsselskab og en fornøjelig oplevelse.