Hvordan man laver en racerbil Cake

Hvordan man laver en racerbil Cake

Der er to store grunde til, at folk spekulerer på, hvordan at lave en racerbil kage: enten at gøre en for et barns fødselsdag eller for at behage en voksen, der er en fan af NASCAR eller stock car racing. Selvfølgelig er der andre lejligheder, hvor denne form for kage ville være passende, såsom en film tema fest fejrer en film som Days of Thunder eller biler. Denne form for kage er temmelig let at lave, selv om du ikke særligt erfarne med kage udsmykning.

Hvordan man laver en racerbil Cake

Det første skridt i at lære at lave en racerbil kage er at bage en 8 med 11 tommer loaf kage. Sørg for at bruge nok dej, så kagen er mindst fire inches i højden. Også, forsøge at gøre toppen af ​​kagen så fladt som muligt.

Fjern kage fra panden og lad det køle af. Når den er klar, drej den, så en af ​​de korte kanter mod dig og placere den på din kage bord. Derefter måle tilbage omkring fem inches og trimme en kile ud af kagen, således at den forreste halvdel slants mod dig, der ligner en bils hætte. Vær forsigtig, når du udskæring, så du ikke bryder kagen, der er tilbage. Du kan blot kassere ekstra, eller, hvis du har lavet chokoladekage, kan du smuldre det op og bruge det som "snavs" under bilens dæk.

Når du er færdig trimning, is din kage i farve efter eget valg ved hjælp af buttercream frosting. Prøv at holde det så glat som muligt, så det ligner den blanke maling af en racerbil. Når du har hele kagen ice, bruge sort glasur i en sprøjtepose til at tegne detaljer, ligesom konturerne for vinduer og døre. Hvis du kan lide, skal du udfylde de "vinduer" med sølv spiselige glitter eller med hvid glasur.

Hvis du vil tilføje oplysninger til din bil kage, udføre følgende trin:

  1. Skær to chokolade iced donuts i halve. Disse vil være bilens dæk. Placer dem, flade side nedad, to i venstre side og to på højre side af din kage. De skal holde sig til prikken forholdsvis let. Hvis du ikke har donuts, kan du erstatte eventuelle runde chokolade snack kage.
  2. Skær to cirkler eller kvadrater ud af en gul frugt roll og holde dem på forsiden af ​​kagen til at skabe forlygter. Du kan bruge din dømmekraft på størrelse, da det varierer baseret på den model af racerbil. Bare sørg for at de ikke er så store, at de hænger af kanterne eller overlappe toppen af ​​din kage.
  3. Brug en rød frugt roll at baglygterne på en lignende måde. Derefter skal du blot tilføje din besked til "tag" af dit køretøj.

Race Car kage pander

Hvis du ikke føler op til at forme din kage som en bil på egen hånd, kan du købe en gryde, der gør alt arbejdet for dig. Nogle af de pander, der er tilgængelige, muligvis på din lokale håndværk eller kage butik, er følgende:

  • Wilton 3-D Cruiser Pan
  • Wiltons racerbil Pan
  • Disneys Cars Cake Pan

Du kan også bare købe plastik racerbiler og placere dem på toppen af ​​din kage. Så alt hvad du skal gøre, er isen det, så det ligner et spor.