Hvordan man laver en Planter Ud af en plasticflaske

Havearbejde er sjovt. Det er en opgave, som alle kan nyde, og det er forholdsvis let. Dog kan købe de nødvendige elementer til havearbejde være dyrt. For eksempel plantageejere koste nogle penge, og hvis du har en masse planter, kan du nødt til at investere i flere plantageejere. Du kan oprette en selvstændig vanding plantageejer af en plastflaske, selv om. Er meget let og bekvem at foretage en, og kan spare dig et par dollars. Du kan lave en nu ved at følge disse trin:

Forbered plastflaske. Tag en plastflaske og fjern klistermærke med sæbe og varmt vand. Rengør flasken grundigt og lad det tørre.

Skær den øverste del af flasken. Tag en kniv eller en saks til at skære et hul i den øverste del af flasken. Skær toppen sådan at du har ¾ af din flaske venstre. Vær forsigtig, når du bruger knive eller sakse, og forsøge at gøre skæringen selv, så du ikke kommer til skade med kanterne, mens du arbejder på flasken. Du kan enten smide toppen af ​​flasken, genbruge det, eller endda måske gem den til senere brug.

Making huller i bunden af flasken. Tænd et lys, og hold et søm over flammen med tang til at varme det. Bemærk, at neglen bliver så varm, at den ikke kan berøres uden en tang, så vær forsigtig mens opvarmning.

Nu skal du slå din flasken på hovedet, og bruge hot søm at lave huller i bunden af ​​plastbeholdere. Disse huller vil fungere som afløb for planterne, når de skal vandes. Gør omkring tre til fem huller i små flasker, og omkring 10 til 20 huller for store og større flasker.

Placer aviser i bunden af flasken. Gør din flaske stå oprejst igen. Læg et lag avis scraps på bunden af ​​flasken til at holde jorden fra at undslippe, når man vande planter. Du bliver nødt til at holde ændre lag af avisen scraps hver anden dag.

Sæt pottemuld blandingen i flasken. Efter placering af lag af aviser, tilsæt pottemuld blandingen i flasken. Tilføj småsten eller klipper i plantageejer, så vandet ikke bliver fanget, og så det vil dræne ordentligt.

Plante frøene. Endelig tilføje frøene, du vil så i din plantageejer og sørg for, at planten let passer i plastflaske som det vokser kraftigt Du skal tilså en lille plante afkom og hvis du vælger at så frø af en større plante så være sikker at omplante dem senere til et større plantageejer eller til jorden.

Du kan lave en plantageejer med hjælp af disse enkle trin. Denne metode vil hjælpe med at spare dine penge, og du vil nyde at gøre dette plantageejer af genbrugsmaterialer. Du kan lave nogle rigtig flotte udseende plantageejere ud af plastflasker, hvis du sprøjte male dem med de farver og design af dit valg.