Hvordan man laver en perfekt blanding Tape eller cd

Der er millioner af cd'er kan købes i disse dage, men de har ikke altid præcis, hvad du leder efter. Måske du ønsker at personliggøre en mix tape eller cd til en ven eller elsket en. Eller måske du ønsker at have den perfekte blanding bånd eller cd i din bil som du cruising ned ad vejen. Du ved, det ikke eksisterer, så du bare nødt til at gøre det perfekte mix tape eller selv cd. Men hvor skal du starte? Følg denne vejledning for at hjælpe dig med at gøre det perfekte mix tape eller cd.

Trin 1

Tænk på dit publikum. Før du kan begynde at gøre det perfekte mix tape eller cd, skal du overveje, hvem din målgruppe er. Er det en gave til en ven, der elskede 70'erne? Eller er ønsker du at skabe noget for din rap-elskende bror? Præferencer modtageren af ​​denne mix tape eller cd bør virkelig diktere stil og indhold af de sange du medtager på mix tape eller cd.

Trin 2

Beslut om â € ~feel 'du ønsker det skal have. Behøver du ikke nødvendigvis behøver at gå med temaet eller fornemmelse for hele kompilering. Du ønsker måske at omfatte en lang række sange, der tilbyder reel kontrast til lytteren. Du er nødt til at vælge den ønskede besked den endelige opgørelse til at formidle, hvad enten det er en følelse eller et tema eller bare almindelig ol 'god musik. Dette skulle hjælpe dig med at lægge ud de sange, du vil omfatte, som vil gøre det til et perfekt mix tape eller cd.

Trin 3

Kom op med en kladde. Før du begynder at optage sange til bånd eller CD, skal du sikre, at du har valgt den perfekte sange. Den bedste måde at gå om dette er at nedskrive alle de sange, du tænker på herunder udarbejdelse. Så som en kladde af en historie, redigere de dem, der ikke helt passer ind i dit mål for denne perfekte mix tape eller cd. Når du har indsnævret listen til højre antal sange, tænke over hvilken rækkefølge du ønsker at sætte dem i også. Du ønsker ikke en hurtig optimistisk sang til at følge en langsom, sappy sang. Sporene bør slags strømme fra den ene til den næste, uden pludselige ændringer. Du vil også nødt til at tænke over, hvordan du vil starte udarbejdelse og få fat i lytterens opmærksomhed. Den første sang en mix tape eller cd siger meget om, hvad lytteren kan forvente. Vælg at man med omtanke. Når du har en endelig liste over de sange, du vil medtage i den rækkefølge, du ønsker at medtage dem i, er du klar til at begynde at brænde sangene til cd eller bånd.

Trin 4

Gøre det perfekte mix tape eller cd. Alt du skal gøre nu, er at kopiere dine sange til bånd eller cd. Hvis du brænder sange på CD, skal du sørge for, at det program, du bruger input pauser mellem sporene (eller din lytteren bliver frustrerede over en time-lang bane, han ikke kan springe igennem). Samt, hvis du bruger sange, du har hentet, skal du sørge for, at du lytter til sangen først for at sikre, er det, ja, den sang den gemmes som, og det er ikke har nogen blips eller ufuldstændige dele. Afslut din perfekte mix tape eller cd med nogle store omslag (fås hos din lokale kontor forsyning butik). Du vil have skabt den perfekte blanding bånd eller cd, som du, dine venner eller kære være glade for at modtage.