Hvordan man laver en Origami Snowflake

Kunsten Origami har eksisteret i århundreder. De smukke og indviklede design af dette papir-foldning kunst forlade alle beundrer dit værk. Hvis du ønsker at dekorere dit klasseværelse, hjem eller kontor til ferien, så er du formentlig undrende, hvordan man laver en Origami snefnug. Følg denne simple 5-trins proces, og du har en unik Origami snefnug med et par enkle folder og nedskæringer.

  1. Begynd med en grundform. For at begynde din origami snefnug, vil du starte med en grundlæggende runde eller perfekt kvadratisk form. Du kan bestemme, om kanterne vil være flad eller ej (ottekant, sekskant eller cirkel). Formen skal blot være symmetriske, og om størrelsen af ​​en plade, middag. Brug en papirtype at spore og skære din form.
  2. Fold. Først fold din form perfekt på midten, og krølle foldelinien godt (du kan bruge bagsiden af ​​en saks til at gøre dette, hvis du kan lide). Fold derefter formen perfekt i halve igen, og derefter igen. Du skal ende op med en kegleformet stykke papir, der er omkring 1/8 af størrelsen af ​​din oprindelige stykke papir.
  3. Vær opmærksom på de vigtige foldelinjer. Før du begynder at foretage nedskæringer på dine snefnug, skal du være opmærksom på områder, som du ikke kan skære. Kig på din form, som om det var bogstavet "V". Begge sider af "V" skal have mindst et par folder tilbage i dem, så det er bydende nødvendigt, at du ikke skære nogen af ​​disse sider helt slukket. Hvis du gør, vil snefnug falde fra hinanden i hænderne, når du forsøger at udfolde det, og du vil stå tilbage spekulerer på, hvad der gik galt.
  4. Vær kreativ. Det er den sjove del. I betragtning af de vigtige foldelinjer, kan du begynde at skære små figurer eller linjer rundt omkring din origami snefnug. Det er vigtigt ikke at udfolde snefnug på noget tidspunkt i løbet af denne proces, da snefnug skal være symmetrisk. Prøv at skære halve måner, diamanter eller zigzagger ind i dit papir. Det kan synes som om du bare laver konfetti på dette tidspunkt, men alle de små hulrum, du laver nu, vil snart blomstre i et smukt snefnug design.
  5. Fold og nyde. Når du er tilfreds med de figurer, du har skåret i din origami snefnug, er alt, du skal gøre er udfolde dit mesterværk. Vær forsigtig, når du gør dette dog, som snitlinjerne måske ønsker at holde sammen. Du skal ende op med en smuk og unik snefnug.

Du kan gentage denne proces utallige gange, som enhver folkeskolelærer barn vil fortælle dig. Fikse op dit origami snefnug med glitter, glimmer og endda maling. Derefter skal du blot hænge din origami snefnug op for verden at nyde.