Hvordan man laver en Origami Rejer

Origami opstod i Kina og er kunsten at folde papir. Med et par enkle folder (og nogle huller) kan du slå et stykke almindeligt firkantet papir i tredimensionel kunst. For at gøre en origami rejer, alt hvad du behøver er et stykke origami papir, som kan købes hos de fleste håndværk butikker, og en saks. Origami papir kommer i mange farver. Fast rejer er lys rød; men du kan gøre dit papir rejer uanset farve (eller farver), du ønsker. Rejen foretages i trin, adskilt i kroppen, hovedet, antenner og hale.

The Body
Start med at folde papiret fra hjørne til hjørne for at danne en trekant. Dette skaber en fure i midten, der vil være vejledning for fremtidige folder. Med den krølle om lodret fold de øverste hjørner mod midten, så hjørnerne mødes på midten (ligesom at folde en papirflyver).
Dernæst fold kanterne i igen for at gøre det endnu smallere.

Chefen
Efter at folde de nederste hjørner mod midten, som hvis du vil lave et papir kite. Dette vil være lederen af ​​rejer. Tag den nederste hjørne og fold det tilbage. Tag spidsen og slå det frem. Det skal ligne et hoved, med spidsen pegende væk fra kroppen.

Antennerne
Dernæst tager din saks og lave to huller på bagsiden af ​​hovedet for antenner til at gå igennem. Derefter starter på ryggen, begynder at skære tynde slidser i siderne. Stop før du kommer til hovedet, så papirstrimler forblive intakt. Disse vil være antennerne. Poke strimlerne gennem hullerne, du skærer tidligere, så de ligner de kommer ud af hovedet.

Den Tail
Derefter starter hvor folden er, fold halen frem og tilbage som en harmonika. Det bør begynde at ligne en reje nu. Når du har foldet papiret frem og tilbage hele vejen til spidsen af ​​halen, folde hele rejer i halvdelen på sig selv, så kanterne mødes. Træk folderne i halen for at gøre det kurve ned til en prikken over i'et, og rejer er færdig.

Traditionelt blev origami anset heldig og givet som gaver, men dit papir rejer kunne også være part favor eller dekoration - der er mange sjove bruger til fint udformet origami kreationer!