Hvordan man laver en musefælde katapult

Hvis du har nogle mus fælder liggende rundt i huset, kan du nemt gøre dig selv en lille katapult, som du kan have det sjovt med. Realiseringen af ​​et lille katapult er ikke så svært. Alt hvad du behøver er et par materialer, og du er god til at gå. Følg vejledningen, der leveres nedenfor, så du kan begynde at gøre din musefælde katapult.

Følg disse trin for at gøre din egen musefælde katapult:

  • Materialer. De materialer, som du har brug for dette projekt er den musefælde, en ske, ispinde, 2 viskelædere, gaffatape og nogle elastikker. Du skal også bruge et objekt til katapult. Du kan forberede små stykker Balled papir til dette.
  • Forbered musefælde. Først forberede mouse trap. Du behøver ikke alle mekanismerne i musefælde. De eneste dele, som du behøver, er platformen, hammer og foråret katapulten. Fjern alle de andre dele, som du ikke har brug for. Træk hammeren mekanisme, så den musefælde er klar til foråret.
  • Gør katapult mekanisme. Få en elastik, og fastgør den på hammeren og platformen. Den elastikken skal holde den på plads. Find hvor foråret musen fælden er. Få de 2 viskelædere, som du har, og placere dem og placere den ene oven på den anden. Indstil viskelædere nær foråret og bruge gaffatape til at sikre de viskelædere på plads.
  • Test mekanismen. Test den første halvdel af den katapult for at se, om det virker. Slip elastik og hammer af musen fælde skal svinge op. De viskelædere skal stoppe hammeren i at gå videre.
  • Gør den anden del af katapult. Når den første halvdel fungerer gnidningsløst, kan du fortsætte med at gøre katapult. Få en ispind pind og fastgør den til hammeren vandret. Fastgør det på plads med gaffatape. Få en anden ispind pind og vedhæfte den lodret midt på hammeren. De 2 pinde bør udgøre et kors. Fastgør det med mere gaffatape. Tape skeen i håndtaget til den anden ispind pind, som er vedlagt. Brug rigeligt med gaffatape, da skeen er tung.
  • Test din musefælde katapult. Nu har du en mus fælde katapult. Test mekanismen for at se, om det virker korrekt. Placer en bønne eller et stykke balled papir på skeen. Fjern elastik og se hammeren gynger og slangebøsser dit objekt på tværs af lokalet.

Nu har du en mus fælde katapult. Brug katapult i store åbne rum, hvor der ikke vil være nogen vaser eller andre skrøbelige materialer. Du kan bruge katapult, når du spiller med dine børn. Lær at lave nye ting ud af gamle ting, som du ikke længere bruge derhjemme. Hvis du vil bruge katapult med dine børn, så sørg for at du alle bære beskyttelsesbriller for at undgå ulykker. Ret ikke katapult over for mennesker eller dyr, og ikke bruger små sten eller småsten på din katapult.