Hvordan man laver en Metal Candle Mold

Hvordan man laver en Metal Candle Mold


Hvis du nogensinde har spekuleret over, hvordan man laver en metal lys skimmel fra normale husholdningen så tag et kig på nogle af disse interessante og usædvanlige ideer! Nogle stearinlys beslutningstagere elsker at lave en metal candle skimmel, så de kan undgå omkostningerne ved at købe nye metal forme; fordi de er på udkig efter noget lidt anderledes eller speciel. Samtidig med at ordentlig metal aluminium stearinlys forme er upraktisk for de fleste stearinlys beslutningstagere, da dette kræver specialudstyr og færdigheder, der er mange måder at gøre metal stearinlys forme fra normale husholdningen.

Hvordan man laver en Metal Candle Mold At Home

Mange husstand objekter er perfekt til brug som stearinlys forme. Alt, der kræves, er lidt kreativ tanke! De ting at se til i en metal lys skimmel er:

  • Heat modstand - de fleste metal vil være varmebestandige. Det er imidlertid nødvendigt at kontrollere for eventuelle særlige belægninger eller andre aspekter, der kan påvirke varmebestandighed af en metalgenstand. Formen skal indeholde meget varm voks og derfor er det vigtigt, at varme temperaturer ikke vil forårsage nogen skade.
  • Lækagesikre - det er vigtigt, at en metalgenstand anvendes som et stearinlys formen er helt tætte. Hvis der er nogen huller derefter smeltet voks kan spildes, og det kan være farligt. Den bedste måde at tjekke er at hælde vand i formen og se, om der undslipper. Dette vil vise, at formen er vandtæt.
  • Shape - formen af ​​en metalgenstand, der skal anvendes som et stearinlys støbeform skal tillade lys let kan fjernes. Hvis formen er formet på siderne eller bredere i bunden (som stearinlyset hældes) end toppen, så lyset ikke let kan fjernes. Gode ​​figurer til søge er cylinder figurer med glatte sider.

Typer af objekter Egnet til Metal Candle Forme

Kage og bageforme er ideelle til at bruge som stearinlys forme. De opfylder alle ovenstående kriterier (selvom altid kontrollere, at en tin er vandtæt, før du bruger i tilfælde den har lidt skade). Kage og bageforme er tilgængelige i en lang række former og størrelser. Fra små muffinforme igennem til store kage dåser. Flade bageplader er også gode til at lave plader af voks eller til fremstilling voks bidder skal bruges i luns lysestøberi. De kageforme bør være yderst godt rengøres, før de bruges til at lave lys som krummer eller snavs kan påvirke afbrænding af et stearinlys. Kage dåser bør blive dedikerede håndværk eller candle gør dåser når de er blevet brugt til at gøre stearinlys. Tin dåser også gøre gode stearinlys forme, men det er vigtigt at sikre, at de ikke har nogen forme, der kan gøre det vanskeligt at fjerne et lys, når den er færdig. Meget store dåser er ideelle og er en god måde at producere usædvanlige stearinlys.

Tip til brug Improvised Forme

Nogle gange er det lettere at foretage et lys uden en væge, især når lave meget store eller usædvanligt formede stearinlys. Kan være nødvendigt med en metal spyddet at lave et hul gennem voks, således at en væge kan skrues igennem. Meget store stearinlys kan kræve flere væger for at det at brænde effektivt. En attraktiv effekt, dog kan opnås ved at lade lys brænde i midten og forlader den ydre skal intakt.

En note om sikkerhed og sundhed

Når du foretager stearinlys ved hjælp af forme, der ikke er specielt designet stearinlys forme, er det vigtigt at være ekstra opmærksom på sundheds- og sikkerhedsspørgsmål. Hvis der er nogen tvivl om, så skal du ikke forsøge at bruge en improviseret støbeform. Korrekt stearinlys forme er relativt lave priser, og de er en pålidelig og sikker alternativ til at bruge improviserede forme.