Hvordan man laver en Loft Bed

Hvordan man laver en Loft Bed
Du kan bygge en hems seng!

Hvis du er interesseret i forskellige sovende ordninger, lære at lave en hems seng kunne være nøglen til at få hvad du ønsker.

Hvad du behøver at vide

Før du satte sig for at bygge en hems seng, er der et par ting, du skal vide. Hvis dit projekt er for en college dorm, så skal du først tjekke med kollegiet om eventuelle hems regler og krav. Hvis det er til dit hjem så du har mere spillerum på opførelsen af ​​dit loft seng. Det betyder ikke, at du vil gå på kompromis nogen sikkerhedsproblemer bare fordi det er til dit hjem. Du ønsker at gennemgå og måske endda købe nogle byggeplaner for at være sikker på at du har overvejet alle de mulige sikkerhedsproblemer.

Højseng Designs

Der findes mange forskellige slags hems designs at vælge imellem. Nogle er specielt for børn, mens andre blev designet med teenagere i tankerne. Du kan også finde motiver til mere avancerede stilarter, der er mere egnet til voksne. Tag dig tid til at udforske forskellige design planer, så du kan afveje fordele og ulemper ved hver enkelt. Du ønsker måske at lave en liste over de funktioner, du har brug for din hems.

 • Har du brug for et skrivebord, skab, reoler, eller plads til en futon eller sovesofa?
 • Beslut dig for, hvilken type materiale, du vil bruge til opførelse af dit loft seng. Hvis du vælger træ, vil du blive farvning eller maleri?
 • Madras størrelse er vigtig. Beslutte, om du har brug for en dobbelt eller fuld størrelse madras. Der er meget få mønstre, der tilgodeser noget større end en fuld størrelse madras, da rummet er den typiske årsag til at bygge en hems.
 • Hvilken stil vil du have? Rustik? Modern? Cottage?

Som du kan se, har du mange beslutninger at gøre, før du kan begynde at konstruere din hems.

Hvordan man laver en Loft Bed

Når du har valgt den plan, du kan lide mest, skal du forberede opførelsen.

Room layout

Den gennemsnitlige loft planen for en twin-size madras med et areal krav om 4 "x 6.5". Du ønsker at måle dit værelse og skitsere dimensionerne på et ark papir. Den typiske formel er en tomme svarer til en fod.

Næste på et særskilt ark papir, udmåle den plads, du har brug for hems (4 "x 6.5"). Klip det ud og læg på anden tegning af dit værelse dimensioner. Eksperimenter med forskellige placeringer for at finde den bedste for dit værelse.

Liste over Supplies Needed

De fleste planer kommer med denne form for udbud listen. Hvis du har besluttet at tackle dette projekt uden en plan, så kan du købe følgende forskårne tømmer og samle din seng uden at skulle sav. Herunder er en liste over forbrugsvarer, du skal bruge Typiske Leverancer til Twin Size Loft Bed.:

 • Et ark: 3/4 "tyk krydsfiner (Base for madras)
 • One: 4 x 8 x 8 stillinger
 • Fire: 1 x 3,5 x 8 'Afslut boards (Base madras overflade)
 • Fire: 2 x 6 x 8 'indlæg (Madras / hems sengeramme)
 • Seks: 2 x 2 x 8 'stillinger (sideskinner)
 • Fire: 4 x 4 x 8 'stillinger (Corner understøtter)
 • Levering af bolte og skruer (brug ikke neglene)

Start med Loft sektion

Loftet er skabt ved hjælp af 2 'x 6' tømmer til at skabe en boks rundt om krydsfiner (skæres lidt større end madrassen størrelse. En god tommelfingerregel er at give en tomme mere end den faktiske madras størrelse. Senere, du ' ll ønsker at tilføje Velcro til krydsfiner og bunden af ​​madrassen for at sikre, er der ingen glider af madrassen, når det er på plads.

Loft Clearance og Loft Højde

De fleste kollegium sovesale kræver et minimum af 30 "til frihøjden mellem madrassen og loft. Hvis du ønsker at være mere generøse du kan tillade nogle flere inches uden at ofre det åbne rum under loftet. Du skal så 4 x 4 tømmer stillinger for at være lige lange.

Bærestolper

Dernæst skal du vedhæfte de 4 x 4 stillinger til bunden af ​​platformen, du allerede har bygget. Du ønsker yderligere støtte med horisontale stillinger eller cross stillinger i hver indvendig hjørne. Sørg for, at designet ser naturligt ved at tilføje hylder på ydersiden af ​​den horisontale støtte bord.

Tilføj Finish boards

De slut boards vil gå omkring sengen loftet for at give et færdigt look og tilføje stil.

Gelænder

De fleste gymnasier kræver loftsenge at have gelænder. Du kan bruge 2 x 2 x 8 stillinger til at oprette to rækker rækværk med et center lodret stykke for yderligere support. Du ønsker at tilføje bæreskinner omkring hele sengen, da de fleste gymnasier kræver loftsenge være helt selvforsørgende.

Lav og Vedhæft en Ladder

For at lette adgangen, skal du bygge en stige og vedhæfte den permanent til enten slutningen eller side af sengen. Du kan bruge en tomme tyk tømmer for stigen. Space slidbaner 10 "fra hinanden. Sørg for, at stigen er fastgjort til toppen og bunden af ​​loftet uden lystfiskeri fra sengen. (De fleste kollegium regler ikke giver mulighed for fritstående, delvis fastgjort eller vinklede stiger.)

Loftsenge Planer eller Kits

Måske foretrækker du at købe et loft seng kit med tømmer allerede skåret og markeret til nem montering i stedet for at vælge et sæt af planer. Uanset hvilken en du vælger til din loft seng, er du sikker på at have mange valgmuligheder.

 • College Bed Lofts Kit
 • OP Loft Bed Planer
 • Planer nu

Byg dit Loft Bed

Du skal ikke længere være undrende, hvordan man laver en hems seng. Følg anvisningerne på dine planer eller kit og snart nyde den ekstra plads et loft seng kan give den mindste af værelser.