Hvordan man laver en kippah

En kippah eller kalot er hoved gear, der er båret af jødiske mænd og drenge til "respekt og ære Gud". Det er en kalot dækker den øvre bageste del af hovedet. Slidte ordentligt, kan det ses af andre mennesker på alle sider. Toraen, kræver det at der på alle tidspunkter. Selvom moderne jødiske mænd afveg fra at bære det hele tiden, er det stadig nødvendigt, når du går til religiøse begivenheder som på en kirkegård eller et bryllup. I dag kan du købe en kippah på en masse steder, selv online. Du kan selv gøre en kippah til din elskede, dette sikrer at bringe en unik flair til en alder gamle tradition.

  • Vælg klud. Den traditionelle farven på en kippah er sort, men dette bør ikke begrænse dig i at vælge forskellige dem. Du kan endda vælge en farve på dine foretrukne sportshold eller noget, du har lyst til. De ikke-traditionelle farver selvom undertiden ildeset af mere konservative jøder på grund af sin refleksion af en verdslig samfund. Velvet typen klude er en god form for din valgte materiale, igen er du ikke begrænset af dette, og kan bruge stort set alle typer klud.
  • Skær en cirkulær form. Ved hjælp af et kompas eller et værktøj, du kan have foranstaltning og markere en cirkulær form på din valgte klud. En god størrelse er omkring 9 i. I diameter. Du kan bruge en større eller mindre kreds afhængigt af størrelsen af ​​hovedet på den person til at bære det. Brug en saks til at klippe kluden i et cirkulært mønster.
  • Radius. Skær en lige linje fra kanten af ​​stoffet til centret. Dette er radius af den cirkulære klud. Træk kluden sammen, så det danner en kegle. Omkring en tomme af overlapning bør gøre det trick. Du kan også skære en anden linje til centrum, 2 i ud fra de andre snit. Det vil se ud som en cirkel, der mangler et stykke. Placer en hår klip til at holde det på plads. Brug flere klip, hvis nødvendigt.
  • Sy. Sy snittet sammen. Gør dette ved at starte fra kanten til midten. Søm i midten af ​​overlap. Du kan nemt gøre dette ved at køre det på din symaskine. Du kan også gøre det i hånden. Hvis du ikke er trygge ved at bruge en nål og tråd, kan du også bruge lim i stedet for at sy.
  • Fastgør kanten. Du kan gøre dette ved at folde kant omkring 5 mm og sy det hele rundt. Dette kan nemt gøres med en symaskine, men er ikke svært ved hånden så godt. Du kan køre en skråbåndet på fælgen så godt. Du kan bruge den samme farve skråbåndet for en solid farve look, eller en anden farve for at skabe en anden stil.

Hvis du ved, hvordan man strikker eller hækle, kan du også lave en kippah ved at starte fra midten og laver et cirkulært mønster, indtil du når den ønskede størrelse. Brug en flad klip, når du bærer kippah.