Hvordan man laver en hjemmelavet AM Radio Antenne

Hvordan man laver en hjemmelavet AM Radio Antenne

AM-radio kan være en saga blot i denne dag og alder af computere og hurtige Internet hastigheder. Der er dog visse situationer, der kan stadig kræver lytter til AM radio. Alvorlige vejr forstyrrelser, der kunne lukke ned elektricitet og andre telekommunikationssystemer er ikke en langt ude mulighed. Og det eneste, du kan henvende sig til for vigtige nyheder opdateringer ville være din gode gamle AM ​​radio. At have en hjemmelavet AM radio antenne så ville være nyttigt for sådanne situationer for at sikre, at du får det klarest mulige modtagelse.

  1. Har alle de ting, du har brug for at gøre en hjemmelavet AM radio antenne oprettet. Har tilstrækkelige længder af isolerede ledninger med en sporvidde på 22. Også to separate stykker træ skæres til den længde på 24 inches, bredde af en tomme, og en tykkelse på omkring en halv tomme. Har en anden stykke træ skåret til dimensionerne af 30 inches i længden, fire inches i bredden og to inches i tykkelse. Har forskellige størrelser af søm og skruer, samt en rulle robust sejlgarn til projektet så godt. Du skal også bruge en hammer og passende størrelser af skruetrækkere til projektet.
  2. Opret rammen for den hjemmelavede AM radio antenne. Få de to stykker træ med samme dimensioner og lave en ramme formet i et kryds. Fastgør det i midten med skruer, søm eller sejlgarn. Grab fire stykker af små søm og hammer hver af disse i hver af korset rammens ender. Kontroller, at omkring en centimeter af hver af sømmet ende stikker ud fra træet.
  3. Sæt kryds ramme for den hjemmelavede AM radio antenne på et træ base. Har denne ramme fast sat stående på en af ​​sine eger på anden stykke træ. Fastgør rammen til træet basen enten med skruer eller søm. Selvfølgelig er du nødt til at sørge for, at korset rammen er placeret korrekt i midten af ​​træet base. Dette er vigtigt, så den hjemmelavede AM radio antenne vil være stabil.
  4. Start coiling de isolerede ledninger på den hjemmelavede AM radio antenne ramme. Husk neglen ender stikke gennem skoven af ​​hver eger? Disse søm ender vil blive anvendt til at holde trådene, der vil blive viklet rundt om rammen. Nu har din længde af isolerede ledninger og begynde at vikle det rundt om rammens eger. Gentag denne proces omkring fem gange, eller afhængig af hvor meget isolerede ledninger, du har tilbage. Bare sørg for, at du lader nok med henblik på fastgørelse af antennen til AM-radio senere.

Nu, alt hvad du behøver at gøre er at positionere nyligt gjort AM radio antenne din. Den bedste placering ville være uden for huset, skruet sikkert på et afsnit af den ydre væg. Nu grab den resterende længde af tråden, og fjern dens dækker omkring en tomme fra slutningen. Endelig tilslutte den udsatte kobbertråd på AM-indgange på dit AM radio.