Hvordan man laver en hat Brug Hæklet

Hækle er en stor hobby, især for folk, der har en masse fritid, eller for dem der bare vil have en produktiv hobby. Hækle hatte er et eksempel. En masse mødre er til dette, men hvis du ikke ved hvordan man gør det, læse bøger eller få ressourcer fra internettet og lære at hækle som en ekspert. Der er en masse grunde for dig at lære at hækle, men for en person, der er en newbie, hvordan at komme i gang kan blive en vanskelig opgave. Når du begynder at lære at gøre det, vil du støde på en masse udfordringer, som du går videre.

Som du fortsætter med at læse dette, vil du opdage en trin for trin guide til at gøre en hat ved hjælp hækling, men her er et tip: Brug en krog, der er større vil skabe løsere sting, mens brug af en krog, der er mindre vil skabe stivere masker og Følgelig resulterer en stivere og varmere varmt. De ting, du får brug for, er følgende:

 • Garn eller tråd, vælge en farve. Det er ideelt at holde farverne i samme vægt.
 • Hæklenåle.

Ved en hat ved hjælp hækling, følge disse trin:

 1. Du kan gøre brug af en G krog i at gøre din hat. En grundlæggende hæklet hat kan passe en voksen.
 2. Få tråden. En rulle tråd er nok.
 3. Få en hæklenål med den ideelle størrelse og dimension i tråd.
 4. Den runde vil være, hvor du vil starte din sting.
 5. Hold på at gøre dette, indtil runden når den ideelle størrelse, eller indtil runden er så stor som dit hoved top.
 6. Stitch bør seponeres gradvist stigende. Udfør to masker skiftevis på løkken for et par runder i stedet for to hæklet for hver sløjfe, indtil din hat eller din runde passer dit hoved komfortabelt. Efter dette, vil mængden af ​​runder, som du vil oprette etablere højde.
 7. Hækl nok runder, indtil det nu kan røre ørerne.
 8. Prøv og passer til dit hæklede hat.
 9. Du kan nu begynde at gøre randen ved at øge din runder.

Du kan følge disse enkle trin i fremstilling af hatte. Hvis du vil oprette et andet mønster som et tørklæde måske, kan du søge efter instruktioner, eller du kan bruge din fantasi og eksperimentere. Hækle er bedst lært af din bedstemor eller en anden erfaren kvindelig slægtning, helst med en plade af cookies på hånden!

Undervisning dig selv kan få forvirrende på et tidspunkt. Internettet giver dig også et par gode steder til en starter eller en newbie at starte. Du kan se videoer på Youtube.com at lære det grundlæggende eller de grundlæggende elementer i hækling. I det øjeblik du er fortrolig med en række grundlæggende masker og mønstre, kan du gå videre til et mere komplekst mønster. Du skal huske, at denne hobby behov tålmodighed og udholdenhed. Sørg for, at du ikke bliver frustreret højre væk. Efter disse retningslinjer vil gøre hækle så let som ABC.