Hvordan man laver en Grave Stone Rubbing

En gravsten gnidning er en fantastisk måde at bringe hjem nogle af de interessante historie, som mange kirkegårde hold. Mens de var mere populær i en tid, før alle havde adgang til et kamera, de er stadig en stor aktivitet for Graveyard entusiaster eller at gøre med børn. Der er ikke mange nødvendige materialer, og alle kan lære at lave en grav sten gnidning.

Grave sten gnidning er en fantastisk måde at bevare historien og bringe hjem en fortegnelse over besøgte historiske eller familiemæssige grave. Kommercielle kits er tilgængelige, men de fleste gravsten gnide begyndere kan nemt samle alle de værktøjer og materialer, der er nødvendige med en tur til et håndværk butik eller håndværk stykke af en stor butik. Der er behov for tyndt papir bedst afhente detaljerne i gravsten, men for praksis normalt kopipapir kan anvendes. Afdækningstape er nyttigt til at holde papiret på stenen under gnidning, som forsøger at holde papiret stadig med den ene hånd kan være vanskelig.

En mærkning materiale er den anden vigtigste komponent til grav sten gnidning. Hvis kvaliteten er ligegyldigt eller aktiviteten er rettet mod børn, store farveblyanter fungere fint. Anbefales til voksne på udkig efter en kvalitet reproduktion højere, trækul, gnide voks eller lumberman s kridt. Gnav voks er designet til alvorlige sten gnidninger, men kan være dyr. Lumberman s kridt virker lige så godt og kan findes på isenkræmmere. Det er også billigere end kvalitet charcoals eller gnide voks.

Der skal udvises forsigtighed, når de udfører den gnidning ikke at rippe papiret eller beskadige gravsten. Nogle sten er gamle og forvitrede nok til gravering at blive beskadiget af trykket af en gnidning. Check omkring bogstaver for afskalning eller skår, inden du forsøger en grav sten gnidning. Kontroller også for store revner eller ustabilitet før hælder eller træde på en del af en grav sten. Rough, lichen dækket, eller dårligt eroderede sten vil ikke gøre en meget klar gnidning, og det er ofte nødvendigt at rense en sten, før du forsøger en gnidning. Forsøg ikke at fjerne noget, der ikke kan børstes væk eller afrenses med lidt vand. Forsøg på at chip eller skrabe noget knyttet til sten, selv laver, kan beskadige det permanent.

Start med at tape papiret til stenen. Dække så meget som du kan af stenen, der giver masser af ekstra papir rundt om motivet for at undgå mærkning graven sten. Brug den brede side af et stykke kridt, farveblyant, eller gnide voks, forsigtigt køre mærkning materiale over designet, der skal gengives. Brug lange, bløde strøg, indtil konstruktionen begynder at vise og farven begynder at opbygge. Brug derefter enden eller kanten af ​​mærkningen materiale at fremhæve dybe fordybninger eller svært at fange detaljerne.

Når graven sten gnidning er afsluttet, bevare den ved hjælp af en fiksativ produkt tilgængeligt fra håndværk butikker. Dette holder mærkning materiale fra at blive udtværet eller beskadiget, og giver mulighed for at gnide at være indrammet eller opbevares i en scrapbog. Grave sten gnidning er en vidunderlig hobby, og kan tilføje en ny dimension af interesse for slægtsforskning buffs. Det er også en god måde at få børn interesseret i historie og kunst på samme tid.