Hvordan man laver en Forplejning

Hvis du er en mor eller en husmor, der har en kostplan er et af højdepunkterne i din daglige rutine. Måltid planlægning er vigtigt, fordi det kræver, at du til at tænke på måltider, der er sunde for familien at spise.

Måltid planlægning er en tidsbesparende strategi. Hvis du allerede har måltider planlagt, du ved, hvad de får, når du går til markedet eller supermarkedet. Også, det giver dig mere tid til andre ting, der skal gøres, fordi du allerede ved, hvad de skal forberede sig til morgenmad, frokost og middag.

Her er nogle enkle trin om, hvordan man laver en madplan:

Udarbejde en oversigt. Kontrollere, hvad du allerede har i dit køkken. Dette vil give dig en idé om de måltider, som du kan lave mad til dagen. Lave en liste over, hvad du har, og donâ € ™ t have vil lade dig vide, hvad du har brug for at komme fra markedet eller supermarkedet.

Lav en liste over dine opskrifter. Skriv en liste over de opskrifter, som du ved, hvordan man kokken. Dette er også en måde at vide hvilke opskrifter er hurtigere at forberede, hvis du har lidt tid kok.

Lav en liste over det familyâ € ™ s all-time favoritter. Skriv en liste over de opskrifter, som familien nyder spiser mest. Dette er en god måde for dig at gøre planlægge måltider, der kan være sjovt og sjovt at spise.

Lav en ugentlig menu. Realiseringen af ​​et ugentlig menu sparer dig for besværet med at tage sig tid til at planlægge måltider hver dag. Du kan sandsynligvis gøre de sædvanlige nemme måltider til at forberede sig på mandag til fredag, især hvis du er en arbejdsgruppe husmor. Tænk på særlige måltider til at forberede lørdage og søndage, da du har mere tid til at lave mad og bruge tid med familien.

Tjek dit budget. Selvfølgelig er du nødt til at planlægge måltider, der er inden for dit budget. Du wouldnâ € ™ t ønsker at gå over-budget. Dette kan ødelægge din økonomi, også. Stick med det budget, som du har afsat til måltider.

Når vi tænker på måltider, vi har brug for at forberede sig til familien, skal vi altid sørge for, at det, vi forbereder, er egnet til den familyâ € ™ s sundhedsmæssige behov. Desuden skal vi tænke på den mængde mad, som vi er nødt til at forberede hvert medlem af familien. Hvis du hører til en stor familie, skal du forberede nok til at brødføde dem alle til deres tilfredshed. Hvis du har en lille familie, forbereder kun den rigtige mængde af fødevarer. Du donâ € ™ t ønsker at spilde penge forbereder for meget mad, der kun vil gå til spilde. Større familie betyder større budget for måltider. Og selvfølgelig, mindre familie betyder mindre budget. Med den økonomi, som vi har i dag, er det vigtigt, at vi lærer kunsten at madplaner. Priserne har tendens til at være så høj, og uforudsigelig. Vi ønsker at sikre, at vi kan holde vores familie sunde og tilfredse med det, vi tjener dem hver dag.